WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > rawatan kegagalan buah pinggang >

Adakah Ia Mungkin untuk penyakit renal peringkat akhir Pesakit untuk Menghapuskan Dialisis

2018-07-22 17:39

Adakah Ia Mungkin untuk penyakit renal peringkat akhir Pesakit untuk Menghapuskan DialisisBolehkah pesakit penyakit buah pinggang peringkat akhir menyingkirkan dialisis? Malah, jika pesakit penyakit buah pinggang peringkat akhir boleh mendapatkan rawatan sistematik pada waktu yang tepat, mereka akan mendapat peluang untuk menjalani kehidupan yang berkualiti tanpa dialisis.

Di klinik, kecuali rawatan barat yang rutin, Perubatan Cina juga membantu merawat kegagalan buah pinggang. Bagi pesakit yang mengambil dialisis mereka mungkin mendapat peluang untuk menyingkirkan dialisis dengan bantuan Perubatan Cina.

Mari kita ambil diabetes dan tekanan darah tinggi misalnya. Metabolisme gula yang tidak terurus menyebabkan kepekatan lipid tinggi dalam saluran darah, iaitu penyebab peredaran darah perlahan dan pembentukan stasis darah dan trombus. Hipertensi boleh menyebabkan arteriosklerosis secara langsung. Di buah pinggang, terdapat lebih dari satu juta glomerulus, dan setiap glomerlus adalah bola dependen kapilari darah.

Oleh itu, dalam merawat penyakit buah pinggang, prinsip asas adalah pembersihan darah peredaran darah, untuk menggalakkan peredaran darah.

Apakah rawatan yang boleh membantu pesakit penyakit buah pinggang peringkat akhir?

Rawatan Perubatan Tujuh Perubatan Cina yang terkenal adalah rawatan siri, mereka berdasarkan prinsip 'membersihkan bahan yang menghalang peredaran darah normal untuk menjamin bekalan darah yang halus dan penapisan dalam buah pinggang'. Untuk mencapai tujuan ini, kami mengamalkan terapi herba tradisional Cina secara sistematik. Secara umum, kami akan mencadangkan tempoh tertentu pesakit di sini di China untuk menyelesaikan rawatan intensif peringkat pertama.

Secara umum pesakit kencing manis masuk ke peringkat dialisis lebih awal. Kerana masih ada fungsi buah pinggang yang terpelihara, yang boleh memberi asas yang baik. Peningkatan asas ini masih boleh mengelakkan anda dari hemodialisis.

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Perawatan Top Seven atau memerlukan bantuan dalam merawat penyakit buah pinggang peringkat akhir, anda boleh menghantar e-mel kepada kami, kami akan berusaha sebaik mungkin untuk membantu anda.

Sebelum ini:Apakah Rawatan Terbaik untuk Kegagalan Ginjal

Artikel seterusnya:Berapa lama pesakit kegagalan buah pinggang boleh hidup dengan dialisis

Tag: penyakit buah pinggang peringkat akhir

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat