WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > rawatan kegagalan buah pinggang >

Apakah rawatan untuk Disease(CKD) buah pinggang kronik

2018-05-22 17:29

Apakah rawatan untuk Disease(CKD) buah pinggang kronikDengan Disease(CKD) buah pinggang kronik, kerosakan kepada buah pinggang anda adalah berterusan. Ia tidak boleh diperbaiki. Tetapi anda boleh membantu melindungi buah pinggang anda dan menjauhkan mereka daripada mendapat lebih teruk. Itulah sebabnya mengapa ia adalah sangat penting untuk menangkap dan merawat kronik buah pinggang Disease(CKD) awal.

Untuk membantu merawat anda Disease(CKD) buah pinggang yang kronik dan mencegah kegagalan buah pinggang:

Mengawal kencing manis mana-mana

Mengawal hipertensi mana-mana

Kawalan kolesterol

Mengelakkan tembakau

Makan diet garam yang rendah

Berkeras untuk mengambil senaman setiap hari

Kita terjun mendalam ke dalam bukan sahaja perubatan tradisional Cina, tetapi juga ubat-ubatan barat pada merawat kronik buah pinggang Disease(CKD). Fungsi-fungsi perubatan tradisional Cina seperti menggalakkan peredaran darah dan keluarkan halangan dalam darah, dalam masa yang sama, menggabungkan dengan kesan perubatan Barat yang pesat menggalakkan kesan terapi.

Rawatan akan dibawa keluar oleh atas kami serta Tempahan mahir nephrologists. Kami juga menyediakan satu-satu perkhidmatan bagi memastikan setiap pesakit telah diambil baik penjagaan.

Rawatan terutama kami termasuk ubat mikro-Cina dan masalah, di mana telah digunakan untuk merawat kanser. Kami mengguna pakai mata kuat antara satu sama lain.

Rawatan kronik buah pinggang Disease(CKD) juga merangkumi pemindahan dialisis dan buah pinggang apabila keadaan anda berkembang kepada kegagalan buah pinggang peringkat akhir.

Sebelum ini:Buah pinggang Bio-Kejuruteraan baru diperolehi daripada satu sel

Artikel seterusnya:Diet untuk penyakit ginjal Polycystic (PKD)

Tag: penyakit buah pinggang kronik rawatan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat