WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > rawatan kegagalan buah pinggang >

Boleh Bahasa Arab gusi membantu kegagalan buah pinggang kronik

2018-09-24 10:17

Boleh Bahasa Arab gusi membantu kegagalan buah pinggang kronikGusi Arab terdiri daripada glycoproteins dan saccharides dan ia telah diuji dalam tikus untuk mempunyai sifat antioksidan. Ia boleh melindungi hati, buah pinggang dan mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular. Ia juga boleh membantu mengurangkan gejala-gejala dan komplikasi kegagalan buah pinggang pada manusia.

Bahasa Arab gusi boleh membantu BUN tinggi rendah (darah urea nitrogen) untuk mengurangkan banyak negeri uremic disebabkan oleh pembentukan sisa bernitrogen dan toksin.

Ia adalah selamat untuk mempunyai gusi Arab bersama-sama dengan diet rendah protein. Ini boleh membantu meningkatkan kualiti hidup pesakit semasa sesi dialisis.

Bahasa Arab gusi boleh digunakan sebagai ubat semula jadi untuk cirit-birit yang komplikasi gastrousus yang biasa dikalangan pesakit kegagalan buah pinggang.

Selain Bahasa Arab gusi, Terdapat banyak makanan yang bermanfaat yang boleh membantu kegagalan buah pinggang kronik.

* minyak ikan. Minyak ikan boleh menggalakkan peredaran mikro dan meningkatkan aliran darah ke buah pinggang. Ischemia ginjal dan Hipoksia ialah asas punca kerosakan buah pinggang.

* alpha lipoic asid. Ia boleh membantu mengawal gula dalam darah dan mengurangkan kerosakan kepada buah pinggang.

* tiamina. Ia adalah baik terutamanya untuk pesakit penyakit buah pinggang yang menghidap diabetes jenis 2.

Walaupun gusi Arab dan makanan tambahan yang dinyatakan di atas adalah berguna untuk kegagalan buah pinggang kronik, ianya tidak cukup untuk orang-orang yang telah maju kerosakan buah pinggang dan teruk berkurangan fungsi buah pinggang. Rawatan yang lebih maju dan berkesan diperlukan. Perubatan Cina boleh membantu membaiki tisu-tisu buah pinggang rosak dan memperbaiki fungsi buah pinggang untuk merawat penyakit buah pinggang kronik dari akar. Bahan-bahan aktif dalam ubat Cina micronized boleh membantu menghapuskan stasis darah dan qi, menggalakkan peredaran darah untuk membekalkan darah yang mencukupi, oksigen ke tisu-tisu buah pinggang. Lebih-lebih lagi, ubat-ubatan Cina boleh menyediakan banyak nutritions seperti vitamin, amino pati, unsur-unsur surih untuk membaiki tisu-tisu buah pinggang rosak. Ia juga boleh mempromosikan Replikasi DNA sel-sel ginjal intrinsik untuk menjana sel-sel berfungsi buah pinggang baru dan membina semula fungsi-fungsi buah pinggang.

Sebelum ini:Kesan Bahasa Arab gusi dalam merawat kegagalan buah pinggang yang kronik

Artikel seterusnya:TIDAK

Tag: kegagalan buah pinggang yang kronik Bahasa Arab gusi

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat