WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > rawatan kegagalan buah pinggang >

Bolehkah saya menggunakan bahasa Arab gusi mereka dengan kegagalan ginjal

2018-09-24 09:58

Bolehkah saya menggunakan bahasa Arab gusi mereka dengan kegagalan ginjalBahasa Arab gusi adalah serat makanan yang digunakan dalam rawatan tradisional pesakit-pesakit dengan penyakit buah pinggang kronik di negara-negara Timur Tengah. Telah menyatakan bahawa Bahasa Arab gusi meringankan kesan kegagalan buah pinggang kronik pada manusia. Sebagai contoh, ia boleh berfungsi untuk mengurangkan pengumpulan sisa bernitrogen dan ketinggian asid urik dan ia juga boleh meningkatkan pelepasan creatinine dan mengubah perkumuhan elektrolit. Walau bagaimanapun, Bahasa Arab gusi akan forestall keperluan untuk dialisis hanya dalam jangka pendek. Dan kami tidak mempunyai maklumat yang mencukupi untuk mengesyorkan gusi Arab sebagai satu bentuk temporizing buah pinggang-penggantian terapi. Kepada bagaimana untuk menggunakannya, ia harus bergantung pada keadaan perubatan anda. Anda boleh menghantar laporan ujian anda kepada saya. Selepas menganalisis kes anda, saya akan memberikan anda jawapan yang tepat.

Perubatan tradisional Cina mempunyai beribu-ribu tahun. Terdapat pelbagai terapi untuk merawat penyakit buah pinggang, seperti enema terapi, terapi circle, terapi berubat, Mampat panas dan sebagainya. Banyak ubat-ubatan juga boleh meringankan gejala, seperti jagung silk boleh digunakan untuk mengurangkan tekanan darah tinggi, dandelion boleh digunakan untuk mengurangkan cecair dan bengkak. Jika anda berminat dalam bidang perubatan ini, saya akan memberikan anda lebih mengikut kes anda.

Sebelum ini:Mengewap terapi untuk kegagalan buah pinggang, bagaimana ia berfungsi

Artikel seterusnya:Kesan Bahasa Arab gusi dalam merawat kegagalan buah pinggang yang kronik

Tag: kegagalan buah pinggang Bahasa Arab gusi

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat