WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > rawatan kegagalan buah pinggang >

Saya perlu dialisis segera dalam keadaan kegagalan buah pinggang

2018-09-17 09:23

Saya perlu dialisis segera dalam keadaan kegagalan buah pinggangHello, doktor. Kedua-dua pinggang saya telah rosak. Dalam situasi ini, saya perlu dialisis segera?

Ia bergantung pada syarat penyakit termasuk aras creatinine, fungsi buah pinggang, tanda-tanda anda sedang menderita akibat dan sebagainya.

Adakah anda jelas tahu mengapa pesakit kegagalan ginjal sepatutnya melakukan dialisis termly? Kelaziman, apabila buah pinggang tidak boleh berfungsi baik kerana ia perlu lakukan apa-apa toksin yang lebih banyak, pelbagai dan sisa akan dikekalkan di dalam badan, di mana pesakit akan mendapat penyakit edema, anemia, tekanan darah tinggi, proteinuria dan gejala-gejala lain, juga meningkat risiko kehidupan. Dengan itu, pesakit perlu menjalani rawatan dialisis bagi tujuan membasmi gejala dan memanjangkan jangka hayat.

Walau bagaimanapun, dialisis bukanlah rawatan yang betul kepada pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang. Seperti yang kita tahu, dialisis boleh membawa kepada gatal-gatal kulit, jangkitan, kelemahan dan lain-lain kesan sampingan semasa mengeluarkan toksin dan bahan buangan daripada darah oleh Mesin rawatan. Yang lebih buruk, dengan dialisis, output air kencing akan kurang, akhirnya, pemindahan ginjal akan menjadi satu-satunya cara untuk menyelamatkan pesakit. Sehingga kini, terdapat rawatan lain boleh menggantikan dialisis untuk beberapa perkara.

Jika anda tidak mahu menjalani dialisis, anda boleh menerima ubat-ubatan Cina yang mengandungi terapi perubatan Cina lisan, mengeluarkan toksin terapi, perubatan Cina, Moxibustion terapi dan masalah untuk bersih dari toksin dan bahan buangan, meningkatkan fungsi buah pinggang dan Baiki yang rosak tetapi tidak necrotic ginjal sel dan tisu secara semula jadi.

Sebelum ini:Mengalih keluar toksin terapi untuk pesakit kegagalan buah pinggang dengan Creatinine 9

Artikel seterusnya:Mengewap terapi untuk kegagalan buah pinggang, bagaimana ia berfungsi

Tag: Dialisis kegagalan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat