WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > rawatan kegagalan buah pinggang >

Mengalih keluar toksin terapi untuk pesakit kegagalan buah pinggang dengan Creatinine 9

2018-09-17 09:21

Mengalih keluar toksin terapi untuk pesakit kegagalan buah pinggang dengan Creatinine 9Apabila peringkat creatinine serum menjangkau sehingga 9, pesakit akan mempunyai banyak penderitaan. Dalam kes ini, Adakah kerja masih mengeluarkan toksin terapi untuk merawat pesakit kegagalan buah pinggang dengan tahap creatinine? Bagaimana ia tidak berfungsi?

Lazimnya bercakap, pesakit akan creatinine 9 mula dialisis, tetapi beberapa pesakit dengan creatinine 9 belum dialisis lagi kerana mereka tidak mempunyai sebarang gejala-gejala yang serius. Sebenarnya, ia adalah sukar bagi pesakit-pesakit dialisis untuk menyingkirkan dialisis. Bagi pesakit yang tidak mengalami dialisis, mereka perlu menjalani rawatan dialisis untuk membersihkan toksin dan bahan buangan dengan cepat jika perlu.

Terapi membuang toksin adalah untuk memandu toksin dan bahan buangan dari badan dengan cara lain seperti air kencing, kulit, kelenjar peluh atau lain-lain organ-organ dan tisu. Selain itu, ianya bermanfaat untuk buah pinggang untuk pulih. Jika terdapat hampir semua sel-sel ginjal yang mati, tiada cara untuk menyelamatkan pesakit kecuali pemindahan ginjal.

Sementara itu, terapi membuang toksin akan digunakan dalam gabungan dengan rawatan lain seperti ubat-ubatan Cina, terapi mengewap, panas Mampat terapi, terapi Moxibustion dan sebagainya untuk memperbaiki fungsi buah pinggang juga. Selain itu, ubat-ubatan Cina boleh mengurangkan gejala-gejala yang disebabkan oleh dialisis tersebut.

Sebelum ini:Cara semula jadi untuk memperbaiki fungsi buah pinggang untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang

Artikel seterusnya:Saya perlu dialisis segera dalam keadaan kegagalan buah pinggang

Tag: kegagalan buah pinggang Mengalih keluar toksin terapi Creatinine 9

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat