WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > rawatan kegagalan buah pinggang >

Cara semula jadi untuk memperbaiki fungsi buah pinggang untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang

2018-09-15 10:16

Cara semula jadi untuk memperbaiki fungsi buah pinggang untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggangPemindahan dialisis dan buah pinggang akan dianggap sebagai satu-satunya cara untuk menyelamatkan pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang di banyak negara. Walau bagaimanapun, dialisis bukanlah satu kaedah yang betul untuk kegagalan buah pinggang dan terdapat banyak keburukan daripada kegagalan buah pinggang. Sementara itu, Apakah cara semula jadi untuk memperbaiki fungsi buah pinggang untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang?

Dalam situasi kegagalan buah pinggang, pesakit akan mempunyai lebih dan lebih banyak gejala seperti bengkak, sakit punggung, proteinuria dan sebagainya sebagai pelbagai toksin dan sisa secara beransur-ansur akan berkumpul dalam badan. Lebih teruk, kekal toksin dan bahan buangan akan membuat tambahan kerosakan kepada buah pinggang dan mengurangkan tindakan rawatan semulajadi. Dengan itu, pesakit akan lebih baik untuk membersihkan toksin dan bahan buangan pertama untuk memperbaiki fungsi buah pinggang juga.

Untuk mencapai matlamat ini, pesakit boleh mengamalkan terapi membuang toksin dan bukannya dialisis untuk menghapuskan toksin dan bahan buangan. Apa yang lebih, terapi membuang toksin boleh melindungi buah pinggang dari kerosakan.

Sementara itu, pesakit boleh mengambil ubat-ubatan Cina untuk membaiki buah pinggang berpenyakit. Perubatan Cina boleh membawa kesan yang lebih baik merawat fungsi buah pinggang dalam keadaan yang dicipta oleh terapi mengeluarkan toksin.

Apabila fungsi buah pinggang telah diperbaiki sedikit demi sedikit secara semula jadi, pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang boleh mempunyai hidup yang berkualiti tinggi tanpa dialisis.

Sebelum ini:Bagaimana untuk menurunkan Creatinine 5.6 untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang

Artikel seterusnya:Mengalih keluar toksin terapi untuk pesakit kegagalan buah pinggang dengan Creatinine 9

Tag: kegagalan buah pinggang Fungsi buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat