WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > rawatan kegagalan buah pinggang >

Bagaimana untuk menurunkan Creatinine 5.6 untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang

2018-09-15 10:12

Bagaimana untuk menurunkan Creatinine 5.6 untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggangCreatinine 5.6 menunjukkan buah pinggang pesakit kegagalan buah pinggang telah rosak teruk. Dalam kes ini, pesakit yang ingin mengambil rawatan semula jadi untuk mengurangkan creatinine 5.6. manakala, bagaimana untuk mengurangkan creatinine 5.6 untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang?

Paras creatinine 5.6 menunjukkan tiada hanya kurang daripada 20 buah pinggang bekerja. Yang mengatakan, pesakit dengan creatinine 5.6 mempunyai banyak pelbagai toksin dan bahan buangan yang terkumpul di dalam badan, yang akan membawa kepada kerosakan kepada sel-sel yang sedia ada dan tisu-tisu buah pinggang lagi dan mempengaruhi kesan rawatan yang digunakan untuk membantu pesakit. Dengan itu, pesakit akan lebih baik untuk hidup jauh daripada toksin dan bahan buangan ini terlebih dahulu.

Jujur, mengeluarkan toksin terapi adalah rawatan yang agak baik untuk mengusir toksin dan buangan daripada badan.

Dari satu segi, ia kenalan yang serius daripada rawatan semula jadi untuk merawat pesakit dengan berkesan dan secara semulajadi. Di sisi lain, rawatan semula jadi lain seperti Perubatan Cina, Moxibustion terapi, terapi panas Mampat dan terapi mandian kaki akan mengambil kesan yang lebih baik dalam persekitaran yang dicipta oleh terapi mengeluarkan toksin.

Mengikut laporan klinikal, terapi membuang toksin boleh mengurangkan creatinine 5.6, menghilangkan tanda-tanda kegagalan buah pinggang dan melindungi fungsi buah pinggang dengan kesan.

Jika anda tidak mahu menjalani rawatan dialisis untuk memanjangkan jangka hayat dan mengurangkan ketidakselesaan, anda boleh mencuba terapi membuang toksin dan lain-lain rawatan semula jadi untuk memperbaiki fungsi buah pinggang.

Sebelum ini:Apakah alternatif rawatan untuk kegagalan buah pinggang

Artikel seterusnya:Cara semula jadi untuk memperbaiki fungsi buah pinggang untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang

Tag: Creatinine kegagalan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat