WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > rawatan kegagalan buah pinggang >

Apakah alternatif rawatan untuk kegagalan buah pinggang

2018-09-15 10:09

Apakah alternatif rawatan untuk kegagalan buah pinggangRamai pesakit kegagalan buah pinggang menganggap dialisis ini sebagai satu-satunya cara untuk menyelamatkan mereka. Sesetengah pesakit telahpun bermula dialisis dalam keadaan kegagalan buah pinggang, dan mereka akan menjalani banyak penyakit-penyakit yang disebabkan oleh dialisis. Sementara waktu, apakah alternatif rawatan untuk kegagalan buah pinggang?

Dalam situasi kegagalan buah pinggang, buah pinggang tidak boleh benar-benar tahan fungsinya untuk membuang lebihan air, toksin dan bahan buangan daripada badan. Lebih teruk lagi, toksin didepositkan dan sisa akan membuat tambahan kerosakan kepada buah pinggang sel-sel dan tisu-tisu. Dengan itu, pesakit harus membersihkan toksin dan bahan buangan dan pemakanan yang sihat dan tabiat hidup untuk melindungi buah pinggang daripada mencederakan.

Sebab mengapa pesakit ingin menghilangkan dialisis adalah bukan sahaja dialisis yang boleh membawa kepada banyak ketidakselesaan, tetapi juga ia boleh mengurangkan fungsi buah pinggang. Menurut kajian-kajian klinikal, dengan dialisis, output air kencing akan kurang, akhirnya, pemindahan ginjal akan menjadi satu-satunya cara untuk menyelamatkan pesakit.

Pada masa ini, pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang boleh mengambil terapi membuang toksin dan bukannya dialisis untuk mengusir semua toksin dan bahan buangan. Ia boleh menghentikan kerosakan buah pinggang secara semula jadi. Dalam dunia, mengeluarkan toksin terapi adalah sangat bermanfaat untuk buah pinggang untuk mengambil semula.

Sementara itu, perubatan China, Moxibustion terapi, masalah, terapi Akupunktur atau penuh mandian terapi akan bekerja bersama-sama dengan mengeluarkan toksin terapi demi merawat buah pinggang rosak lebih baik.

Sebelum ini:Adalah terapi mengewap baik untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk menurunkan Creatinine 5.6 untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang

Tag: kegagalan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat