WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > rawatan kegagalan buah pinggang >

Rawatan semula jadi untuk kegagalan buah pinggang

2018-09-12 09:49

Rawatan semula jadi untuk kegagalan buah pinggangKegagalan buah pinggang merupakan penyakit buah pinggang yang serius di mana buah pinggang gagal mengalih keluar lebihan air, toksin dan sisa dari badan lagi. Dengan cara ini, pesakit juga akan mempunyai masalah dengan gatal-gatal kulit, kurang selera makan, darah dalam air kencing, protein dalam air kencing dan rawatan lain-lain.

Lazimnya bercakap, pemindahan dialisis dan buah pinggang akan digunakan secara meluas untuk merawat pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang. Tetapi ia adalah sukar untuk mengetahui buah pinggang yang sepadan dan sihat untuk menggantikan yang rosak. Selain itu, selepas pemindahan buah pinggang, pesakit sepatutnya untuk mengambil ubat anti penolakan di sepanjang hayat mereka. Apakah lebih teruk, pesakit biasanya mengambil masa dialisis sementara menunggu pemindahan ginjal. Dialisis boleh menyebabkan kelemahan, kecederaan fungsi buah pinggang, membawa kepada kurang selera makan, dan lain-lain. Ini adalah sebab mengapa pesakit mahu menerima rawatan semulajadi.

Rawatan semula jadi merujuk kepada cara untuk merawat pesakit tanpa pembedahan. Malah, mikro-Cina perubatan Osmotherapy, penuh mandian terapi, terapi mengewap dan masalah boleh mengambil bahagian yang penting dalam memulihkan fungsi buah pinggang. Sementara itu, pesakit juga memerlukan terapi membuang toksin untuk membersihkan pelbagai toksin dan bahan buangan dari badan untuk membantu rawatan-rawatan semulajadi ini membawa kesan yang terbaik terhadap pesakit.

Apabila buah pinggang itu dibaiki, pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang boleh menjalani kehidupan yang berkualiti tinggi dan ada risiko mengambil pemindahan buah pinggang atau dialisis.

Sebelum ini:Bagaimana boleh saya menghilangkan dialisis dengan kegagalan buah pinggang

Artikel seterusnya:Adalah terapi mengewap baik untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang

Tag: kegagalan buah pinggang rawatan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat