WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > rawatan kegagalan buah pinggang >

Bagaimana boleh saya menghilangkan dialisis dengan kegagalan buah pinggang

2018-09-08 09:19

Bagaimana boleh saya menghilangkan dialisis dengan kegagalan buah pinggangUntuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang, mereka mungkin perlu mengambil dialisis kerana rosak buah pinggang dan penyakit yang serius. Tetapi, dialisis boleh menyebabkan gatal-gatal kulit, kurang selera makan, cramp otot dan kesan-kesan sampingan yang lain. Manakala, bagaimana boleh saya menghilangkan dialisis dengan kegagalan buah pinggang?

Apabila buah pinggang tidak boleh berfungsi baik, toksin dan bahan buangan akan berkumpul dalam badan, yang akan membawa kepada lemah, muntah, sakit kepala dan ketidakselesaan lain-lain. Oleh itu, pesakit perlu mengambil dialisis untuk mengurangkan gejala dan memanjangkan jangka hayat. Selain itu, dengan dialisis, isipadu air kencing akan kurang. Akhirnya, pemindahan ginjal adalah pilihan yang hanya untuk pesakit.

Apakah rawatan alternatif untuk dialisis boleh membantu pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang?

Terapi membuang toksin akan jelas dari perkara-perkara yang tidak diingini dari badan dengan kesan sampingan yang kurang. Ia boleh berhenti dari mencederakan buah pinggang. Sementara itu, pesakit akan mengambil ubat Cina, panas Mampat terapi, penuh mandian terapi dan ubat-ubatan Cina lain untuk memulihkan fungsi buah pinggang dengan selamat dan secara beransur-ansur.

Sebelum ini:Boleh mengeluarkan toksin terapi membantu pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang menolak dialisis

Artikel seterusnya:Rawatan semula jadi untuk kegagalan buah pinggang

Tag: Menghilangkan dialisis kegagalan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat