WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > rawatan kegagalan buah pinggang >

Bagaimana terapi Moxibustion berfungsi kepada pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang

2018-09-07 08:59

Bagaimana terapi Moxibustion berfungsi kepada pesakit-pesakit kegagalan buah pinggangTerapi Moxibustion adalah ubat-ubatan jenis Cina di mana acupoints tertentu yang akan fumed oleh ubat-ubatan yang flaming diperbuat daripada wormwood.

Dalam situasi kegagalan buah pinggang, buah pinggang tidak dapat berfungsi baik seperti yang patut dilakukan. Oleh itu, lebih banyak lebihan air, toksin dan bahan buangan yang perlu disingkirkan dari badan dengan buah pinggang akan dikekalkan di dalam badan. Hasilnya, pesakit akan sakit dengan penyakit edema, hipertensi, anemia dan komplikasi lain.

Manakala, bagaimana terapi Moxibustion tidak merawat pesakit kegagalan buah pinggang?

Terapi Moxibustion boleh melaraskan qi sihat di dalam badan. Ia boleh mempercepatkan edaran qi dan darah. Selain itu, ia boleh membantu pesakit menghapuskan perkara-perkara yang tidak diingini, meningkatkan kekebalan manusia dan memperkukuhkan diri penyembuhan keupayaan buah pinggang.

Menurut kajian-kajian klinikal, Moxibustion terapi mempunyai kesan sampingan yang kurang. Apa yang lebih, Moxibustion terapi ini biasanya digunakan dalam kombinasi dengan terapi Akupunktur.

Apabila buah pinggang dipulihkan, pesakit kegagalan buah pinggang akan hidup kehidupan yang lebih baik.

Sebelum ini:Perubatan Cina boleh membantu pesakit kegagalan buah pinggang

Artikel seterusnya:Boleh mengeluarkan toksin terapi membantu pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang menolak dialisis

Tag: kegagalan buah pinggang Moxibustion

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat