WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > rawatan kegagalan buah pinggang >

Perubatan Cina boleh membantu pesakit kegagalan buah pinggang

2018-09-05 14:52

Perubatan Cina boleh membantu pesakit kegagalan buah pinggangHamad telah menerima rawatan di Hospital penyakit buah pinggang, rawatan beforethe tahap creatinine serum telah sehingga 1062umol/L tetapi selepas thetreatment ia menurun kepada 412. Berikut adalah beberapa maklumat mengenai beliau, mempunyai Marilah kita lihat bersama-sama.

Nama pesakit: Hamad

Tempat lahir: UAE (United Arab Bersatu)

Jantina: lelaki

Umur: 19

Punca utama:

Selepas mengambil 12 tahun pemindahan ginjal, buah pinggang baru pergi kepada kegagalan, 3 tahun lepas serum creatinine juga kian meningkat. Dan 7 bulan yang lalu, bagi memanjangkan jangka hayat Nya dia menerima nasihat doktor untuk mengambil dialisis, walaupun, penyakit Nya tidak berhenti akan menjadi lebih teruk.

Pada 18 Ogos 2014, dia datang ke Hospital penyakit buah pinggang Shijiazhuang untuk mengambil ubat-ubatan Cina, kerana dia letih dialisis dan mahu untuk hidup kehidupan yang bermutu.

Keadaan penyakit sebelum rawatan:

BUN 20.1mmol / L, serum creatinine 1062umol/L, UA 269umol/L, Potassuim 3.96mmol / L, protein3 +, occult darah +

Keadaan penyakit selepas rawatan:

BUN 8.2, creatinine serum 412, UA 91 Potassuim 2.7mmol / L, protein +, occult darah -

Rawatan di Shijiazhuang buah pinggang penyakit Hospital:

Selepas disahkan, doktor kami membuat dia satu pelan rawatan yang merangkumi campuran Maikang, perubatan herba Cina lisan, mikro-Cina perubatan Osmotherapy. Rawatan tersebut akan membantu untuk menghapuskan toksin, melindungi fungsi buah pinggang dan membaiki buah pinggang rosak.

Selepas rawatan 38 hari, penyakit itu berjalan lancar, Semua tanda-tanda mendapat lega sangat.

Ringkasan pelepasan ditentukan:

Mengelakkan letih, sejuk dan jangkitan, berehat juga, melakukan senaman gegasan, menjaga diet yang munasabah (garam yang rendah, rendah lemak, rendah protein, rendah kalium), Elakkan makanan pedas, Makan lebih banyak sayur-sayuran dan mengawal pengambilan air.

Jauhkan diri anda daripada ginjal ketoksikan ubat, ambil mengawal Perubatan Cina pada masa yang ditetapkan (2times/hari)

Dari kisah Hamad, kita boleh tahu bahawa kegagalan buah pinggang pesakit, walaupun mereka telah menerima pemindahan ginjal, mereka juga boleh mendapatkan bantuan daripada ubat-ubatan Cina. Jika anda ingin tahu maklumat lanjut mengenai rawatan kita di Hospital penyakit buah pinggang atau ingin mengawal penyakit anda baik, anda boleh menghantar email kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Memerlukan 3 buah pinggang peringkat kegagalan pesakit ambil rawatan sistematik

Artikel seterusnya:Bagaimana terapi Moxibustion berfungsi kepada pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang

Tag: kegagalan buah pinggang Perubatan Cina

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat