WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > rawatan kegagalan buah pinggang >

Perubatan Cina bantuan peringkat 4 pesakit kegagalan buah pinggang

2018-08-23 09:29

Perubatan Cina bantuan peringkat 4 pesakit kegagalan buah pinggangSeperti yang kita semua tahu, tahap tinggi creatinine adalah salah satu commonsymptoms kebanyakan penyakit buah pinggang kronik. Dan imuniti yang rendah menjadikan pesakit mudah mendapat jangkitan dan sejuk. Jadi bagaimana untuk merawat creatinine tinggi imuniti yang rendah dan tahap dalam penyakit buah pinggang kronik yang berkaitan dengan orang ramai. Hari saya akan berkongsi anda satu kisah pesakit tentang aspek ini, berharap ia boleh membantu anda dalam beberapa cara.

Roy, Jejaka, 37 tahun, satu peringkat 4 buah pinggang kronik penyakit pesakit datang dari India, yang hanya diterima ke hospital kami beberapa hari yang lalu. Menurut keterangan beliau beliau adalah mudah untuk mendapatkan sejuk tetapi terdapat tanda-tanda jelas yang tidak, kecuali 3 - 4 kali membuang air kecil pada setiap malam. Jadi dia tidak pernah terfikir dia ada penyakit buah pinggang, sehingga beliau pergi ke hospital, kedua-dua rancangan buah pinggang mengecut di bawah ultrasound. Jadi untuk membuat diagnosis dan merawat penyakit beliau, beliau datang ke hospital kami (ada ubatnya terapi berkesan penyakit beliau dari puncanya).

Sebelum menerima rawatan kita sistematik, tahap creatinine adalah tinggi sehingga 5.2, dan dia sedang menderita daripada tekanan darah tinggi untuk masa yang lama. Oleh kerana fungsi buah pinggang yang lebih rendah, air kencing adalah tak berwarna. Menurut beliau keadaan penyakit, pakar-pakar kami membuat pelan rawatan yang dia kaki terapi mandian dan mikro-Cina perubatan Osmotherapy. Selepas tiga hari, Semua pergi lebih baik, air kencing kelihatan gelap, muka akan cerah dan mood beliau juga menjadi lebih baik. Apatah lagi, dia berkata telah mengucapkan selamat tinggal kepada sejuk. Sehingga kini, ia adalah mengenai rawatan 20 hari, walaupun dia juga perlu mengambil rawatan untuk tempoh, tetapi dia kelihatan seperti orang biasa. Kami berharap dia boleh kembali kepada aktiviti normal dalam masa terdekat.

Lazimnya bercakap, kegagalan buah pinggang peringkat 4 adalah sukar untuk diubati, tetapi ia boleh dikawal baik dan perkembangan boleh berhenti atau mengikut aliran berlawanan dengan bantuan rawatan. Kami berharap semua orang dengan situasi ini boleh mempunyai kehidupan yang berkualiti. Jika anda memerlukan sebarang bantuan dalam merawat penyakit ini, Adakah tidak teragak-agak untuk menghubungi kami melalui e-mel, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Bagaimana untuk merawat Epistaxis dalam kegagalan buah pinggang yang kronik

Artikel seterusnya:Memerlukan 3 buah pinggang peringkat kegagalan pesakit ambil rawatan sistematik

Tag: kegagalan buah pinggang Perubatan Cina

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat