WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > rawatan kegagalan buah pinggang >

Bagaimana untuk merawat Epistaxis dalam kegagalan buah pinggang yang kronik

2018-08-21 18:05

Bagaimana untuk merawat Epistaxis dalam kegagalan buah pinggang yang kronikBagaimana untuk merawat epistaxis dalam kegagalan buah pinggang kronik? Epistaxis adalah masalah klinikal yang biasa, jadi tiada siapa beri perhatian kepadanya. Tetapi apabila ia adalah berkaitan dengan penyakit buah pinggang kronik atau kegagalan buah pinggang, ia akan berbeza. Kemudian mengapa pesakit penyakit buah pinggang akan mendapat epistaxis dan Apakah rawatan untuknya?

Pathophysiology of Epistaxis

Epistaxis banyak berhenti dengan tekanan (digital atau pembungkusan) ke atas titik yang berdarah. Sistem pembekuan utuh dengan pengumpulan sebagai platlet dan pembentukan beku adalah diperlukan. Nombor platelet yang tidak normal atau fungsi atau sebarang abnormaliti di Lata pembekuan yang membawa kepada kegagalan pembentukan beku dan pendarahan berterusan.

Ubat-ubatan juga mungkin berkaitan dengan

Ubat-ubatan yang banyak mengganggu kaunseling pesakit biasa. NSAID (termasuk aspirin) adalah mungkin yang paling biasa, dengan menggunakan salah satu daripada ubat-ubatan pesakit epistaxis sehingga 75%. Ubat-ubatan lain yang berkaitan dengan epistaxis termasuk thioridazine, hyperosmolar topikal natrium klorida, dan dipyridamole (Persantine).

Rawatan Epistaxis:

Pengurusan awal epistaxis dihalakan pada menghentikan pendarahan tersebut, dan rawatan jangka panjang itu diarahkan menemui dan membetulkan punca-punca asas. Bagi penghidap penyakit buah pinggang, mereka harus menukar ubat-ubatan yang berkaitan atau mengubati mereka mengambil. Seperti yang kita sebutkan di atas sesetengah ubat boleh membawa kepada mendapat pendarahan hidung, jadi kami perlu mencari beberapa ubat-ubatan alternatif. Tetapi jika anda ingin menyelesaikan masalah dari puncanya, anda perlu untuk merawat penyakit buah pinggang tersebut terlebih dahulu.

Sebelum ini:Bagaimana untuk merawat kegagalan buah pinggang yang lebih berkesan

Artikel seterusnya:Perubatan Cina bantuan peringkat 4 pesakit kegagalan buah pinggang

Tag: kegagalan buah pinggang yang kronik

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat