WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > rawatan kegagalan buah pinggang >

Bagaimana untuk merawat kegagalan buah pinggang yang lebih berkesan

2018-08-21 17:59

Bagaimana untuk merawat kegagalan buah pinggang yang lebih berkesanBagaimana untuk merawat kegagalan buah pinggang lebih berkesan? Untuk menjadi terus terang, hanya bergantung kepada satu atau dua jenis rawatan tidak dapat mengawal kegagalan buah pinggang, jadi cara yang lebih berkesan untuk mengawal penyakit ini adalah untuk menggabungkan bersama-sama orang-orang rawatan yang berbeza.

1. detoksifikasi. kami guna pakai rawatan seperti mandian Medicated. Terapi ini kerja-kerja Pertukaran bahan-bahan melalui kulit. Toksin (creatinine) mendapatkan dilepaskan keluar dan mendapatkan bahan-bahan perubatan ke dalam pembuluh darah melalui kulit. Secara amnya, creatinine boleh mengurangkan kira-kira 30% dengan mandian berubat. Terapi lain termasuk Medicated enema, yang juga merupakan terapi detoksifikasi, menggunakan usus seperti bertukar-tukar tempat bahan-bahan. Kaedah ini memberi tumpuan kepada pembersihan dalaman badan dan darah.

2. darah edaran promosi. Akupunktur dan moxibustion khusus acupoints dan saluran kerja-kerja terakhir melaraskan peredaran darah seluruh badan untuk mengisi organ tertentu. Akan juga ada mandian kaki berubat yang merangsang acupoints atas kaki. Dalam teori TCM, organ-organ semua mempunyai acupoints sama di kaki. Kerja-kerja Acupoints dan saluran rangsangan pada melicinkan edaran Qi dan darah.

3. lisan ubat herba yang diambil adalah terhad kepada 30ml ke 60ml sehari, bertujuan menyelaraskan selera makan dan meningkatkan nutrien. Ia adalah satu penambahan.

4. rawatan perubatan Cina merupakan satu asas yang digunakan luaran pada acupoints shenshu belakang yang lebih rendah. Ini adalah satu rawatan kerja-kerja membaiki kerosakan buah pinggang, dan merendah-rendahkan ini disimpan kompleks imun dan cystic berlebihan di kawasan ruang-antara. Di samping itu, terapi ini akan berkuat kuasa secara langsung pada pinggang supaya mengembangkan arteri okular akan sangat meringankan keadaan ini tinggi-perfusion dan tekanan tinggi dalam glomerulus.

5. semasa pelarasan yang menyeluruh, keradangan faktor darah dibersihkan, tahap toksin secara keseluruhan akan menurun, maka pemindahan sel stem ini akan dijalankan untuk terus membaiki kerosakan buah pinggang.

Tetapi ia dikenali itu, pesakit yang berbeza mempunyai keadaan yang berbeza, jadi mereka perlu mendapatkan pelan rawatan yang berbeza. Jika anda ingin tahu apakah rawatan yang lebih baik untuk anda atau memerlukan sebarang bantuan dalam merawat kegagalan buah pinggang, anda boleh menghantar email kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Berapa lama pesakit kegagalan buah pinggang boleh hidup tanpa mengambil dialisis

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk merawat Epistaxis dalam kegagalan buah pinggang yang kronik

Tag: kegagalan buah pinggang rawatan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat