WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > rawatan kegagalan buah pinggang >

Berapa lama pesakit kegagalan buah pinggang boleh hidup tanpa mengambil dialisis

2018-08-21 09:38

Berapa lama pesakit kegagalan buah pinggang boleh hidup tanpa mengambil dialisisBerapa lama pesakit kegagalan buah pinggang boleh hidup tanpa mengambil dialisis? Dialisis adalah satu rawatan yang outsources fungsi buah pinggang yang gagal. Ia sering diperlukan apabila orang mendapat penyakit buah pinggang peringkat akhir dan ketika itu, hampir 85 hingga 90 peratus fungsi buah pinggang telah hilang. Maka apa akan berlaku apabila orang mengambil keputusan untuk tidak mengambil atau keluar daripadanya? Berapa lama mereka boleh hidup tanpa dialisis?

Apa akan berlaku apabila orang mengambil keputusan untuk tidak mengambil dialisis?

Terus terang, penyakit akan pergi lebih teruk dengan cepat dan kualiti hidup rakyat akan terjejas sangat. Tetapi jika mereka boleh mengambil sesetengah terapi alternatif yang boleh membantu mereka untuk hidup yang lebih baik tanpa dialisis.

Berapa lama pesakit kegagalan buah pinggang boleh hidup tanpa dialisis?

Untuk jangka hayat yang memutuskan untuk tidak mengambil dialisis atau selepas ia berhenti, ia bukanlah satu perkara sebenar kerana semua faktor yang berbeza pada setiap orang. Racun yang membina pada kadar yang berlainan, sebagai cecair tidak sekitar tengah-tengah, berapa cepat organ-organ lain terjejas. Tetapi dalam kebanyakan kes mereka memberi anda panjang. Kelaziman, sesetengah pesakit yang sangat sakit dengan jangkitan, penyakit jantung atau penyakit paru-paru tidak walaupun hidup seminggu selepas stooping dialisis. Pesakit-pesakit lain yang mempunyai beberapa fungsi buah pinggang kiri boleh hidup beberapa minggu ke sebulan.

Jadi jika anda ingin berhenti dialisis, berkomunikasi dengan doktor anda dan mencari beberapa cara lain untuk membantu anda menghilangkan darinya secara beransur-ansur. Memerlukan sebarang bantuan dalam merawat penyakit buah pinggang atau dialisis anda dialu-alukan untuk menghubungi kami melalui e-mel, kami akan membalas anda secepat mungkin.

Sebelum ini:Bagaimana untuk merawat kegagalan buah pinggang secara berkesan

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk merawat kegagalan buah pinggang yang lebih berkesan

Tag: Dialisis kegagalan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat