WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > rawatan kegagalan buah pinggang >

Mengapa dialisis bukanlah rawatan yang terbaik untuk pesakit kegagalan buah pinggang

2018-07-31 11:36

Mengapa dialisis bukanlah rawatan yang terbaik untuk pesakit kegagalan buah pinggangMengapa dialisis bukanlah rawatan yang terbaik untuk pesakit kegagalan buah pinggang? Ia adalah diketahui bahawa dialisis boleh membantu pesakit hidup lebih baik dengan melegakan gejala-gejala tersebut daripada kegagalan buah pinggang. Tetapi, menurut penyelidikan, dialisis hanya adalah rawatan biasa untuk kegagalan buah pinggang dan rawatan yang terbaik bukannya.

Mengapa dialisis bukanlah rawatan yang terbaik untuk pesakit kegagalan buah pinggang?

Terdapat tiga jenis sel-sel intrinsik ginjal dalam badan anda: necrotic sel, sel-sel yang rosak dan sel-sel sihat. Kami tidak mempunyai idea untuk sel-sel necrotic, tetapi kita boleh membaiki sel-sel yang rosak dan melindungi sel-sel yang sihat. Jadi, untuk rawatan, anda perlu Bersihkan semua toksin dan membaiki sel-sel rosak buah pinggang, meningkatkan sistem imun, kemudian boleh memperbaiki fungsi buah pinggang, akhir sekali, anda boleh melanjutkan masa dialisis atau menyingkirkan dialisis tersebut. Semasa dialisis sebagai penggantian buah pinggang, ia boleh membersihkan toksin micromolecular sesetengah (seperti creatinine dan urea dan lain-lain), tetapi terdapat masih mempunyai toksin pertengahan dan macromoleculer (CycC, HYT, IL-6 dan lain-lain), mereka masih merosakkan fungsi buah pinggang. Itulah sebabnya mengapa pesakit akan mengalami banyak dengan masa yang lama untuk dialisis. Buah pinggang mereka akan mengecut hari demi hari, juga kehilangan fungsi seluruh buah pinggang, air kencing akan kurang, walaupun tiada air kencing.

Adakah terdapat apa-apa alternatif rawatan dialisis?

Terdapat beberapa rawatan yang berdasarkan perubatan tradisional Cina mempunyai kesan yang baik dalam merawat kegagalan buah pinggang, yang dikenali sebagai atas tujuh TCM terapi. Terdapat tujuh perlakuan yang berbeza di dalamnya, mereka adalah terapi mandian kaki, penuh mandian terapi, terapi panas mampat, Moxibustion terapi, terapi perubatan Cina lisan, kitaran terapi dan EnemaTherapy.

Bekerjasama antara satu sama lain terapi tersebut dapat meningkatkan fungsi buah pinggang secara beransur-ansur, sekali gus membantu pesakit mengelak atau menyingkirkan dialisis.

Jika anda berminat untuk rawatan tersebut atau memerlukan sebarang bantuan dalam merawat kegagalan buah pinggang, anda boleh menghantar email kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Berapa lama pesakit kegagalan buah pinggang boleh hidup dengan dialisis

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk merawat kegagalan buah pinggang secara berkesan

Tag: kegagalan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat