WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Rawatan Buah Pinggang Kronik >

Boleh refleksologi meningkatkan fungsi buah pinggang

2018-06-23 14:58

Boleh refleksologi meningkatkan fungsi buah pinggangSemakin ramai individu yang terlibat menggunakan remedi tulen yang menggunakan beberapa kesan sampingan yang tidak selesa. Refleksologi, serupa cupping terapi Akupunktur, moxibustion contohnya, akan disangkalkan lagi satu penyelesaian yang organik dan semulajadi. Ia mungkin merawat pelbagai jenis penyakit perubatan, contohnya asma bronchial, semua bentuk diabetes selain rawatan penyakit kanser. Memberi ciri-ciri begitu banyak kelebihan, boleh ia buah pinggang pancutan beroperasi? Tersenarai di sini adalah pengenalan yang ringkas untuk refleksologi, janji ia membantu sesiapa sahaja.

Apa itu refleksologi?

Refleksologi mungkin bayaran penggunaan tenaga untuk membantu lokasi atas Kaki, sawit serta telinga dengan flash, jari yang tertentu, bersama-sama dengan teknik-teknik sampingan. Lokasi ini adalah biasanya setanding kepadamu dengan organ-organ tubuh badan selain daripada teknik-teknik tubuh manusia, tekanan yang boleh menjejaskan daging pelbagai anda dan juga memberi manfaat kepada kualiti hidup anda. Refleksologi boleh menggalakkan kadar metabolisma, mengorek Meridian, baffle Chi dan darah kita, mengikut fungsi-fungsi berkaitan viscera, bersama-sama dengan aliran darah yang berperingkat.

Apakah operasi yang berkaitan dengan refleksologi atas nephropathy?

Perubatan Cina menganggap di mana keputusan akhir penyakit buah pinggang dalam percanggahan melibatkan Yin, yang, qi, darah, dan yang disebabkan oleh Angin, frosty, suhu yang tinggi, basah, waterlessness, tibi, kecederaan dan sebagainya. Tekanan di kawasan dan zon-zon tertentu yang sama dengan anda untuk menapis sistem boleh mengiklankan peredaran darah anda tenaga atau ch'I mungkin serta mengambil dari hati. Perkara tarikh berkesan dan juga anoxia dalam organ penapisan mungkin secara beransur-ansur lebih baik dengan semua peredaran darah. Juga, toksin yang sewajar sehingga sistem akan tergendala sistem dengan semua peningkatan metabolisma. Kemudian hati dirugikan pulih serta operasi buah pinggang telah dipertingkatkan.

Walau bagaimanapun, refleksologi boleh membantu memperbaiki penghapusan pengendali, ia bukanlah suatu penggantian yang berkaitan dengan apa-apa lagi, namun apabila digunakan sebagai tambahan kepada orang-orang ini, ia adalah hanya satu formula mengenai keselesaan untuk kebanyakan nephrosis pesakit. Di samping itu, Terdapat beberapa ubat-ubat lain, yang sering boleh memperbaiki prestasi buah pinggang.

Sebelum ini:Herba untuk kegagalan buah pinggang

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk menterbalikkan penyakit buah-pinggang 4 peringkat

Tag: Fungsi buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat