WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Rawatan Buah Pinggang Kronik >

Herba untuk kegagalan buah pinggang

2018-06-23 14:56

Herba untuk kegagalan buah pinggangSebagai pesakit kegagalan buah pinggang, anda mungkin telah mempertimbangkan penggunaan produk herba untuk membantu anda dengan pelbagai masalah kesihatan. Betul herba semulajadi bukan sahaja membantu kegagalan buah pinggang pesakit memperbaiki keadaan penyakit mereka, tetapi juga menyebabkan tiada kesan sampingan. Berikut adalah beberapa herba semulajadi yang boleh digunakan untuk merawat kegagalan buah pinggang kronik.

1. Gokshura dalam Ayurveda tradisional telah digunakan untuk kegagalan buah pinggang dari sebarang sebab, Urinari, renal calculi, tekanan darah tinggi, kencing manis dan meningkatkan libido. Ia juga boleh meningkatkan keremajaan dan kecergasan. Gokhru boleh meningkatkan bilangan dan kemotilan spermatozoa, dan juga membantu untuk membuang beberapa gejala berkaitan dengan menopaus lelaki.

2. biji anggur adalah satu herba yang boleh membantu merawat kegagalan buah pinggang anda. Anggur adalah berasal dari Asia, walaupun mereka kini berkembang di Amerika Utara dan Eropah. Tumbuhan ini telah memanjat pokok lada dengan daun-daun besar, jagged. Menurut National Center for Complementary dan perubatan alternatif, biji anggur, juga dikenali sebagai Vitis vinifera, telah digunakan selama berabad-abad untuk merawat pelbagai penyakit Kesihatan, termasuk aterosklerosis, tekanan darah tinggi, kolesterol tinggi, Sirkulasi yang buruk, edema atau bengkak, taun, cacar, loya, jangkitan mata dan penyakit-penyakit kulit, hati dan buah pinggang.

3. astragalus adalah herba yang mungkin berkesan untuk merawat kegagalan buah pinggang anda. Menurut Long Hai Hospital penyakit buah pinggang, astragalus, juga dikenali sebagai Astragalus membranaceus, telah digunakan dalam perubatan tradisional Cina bagi beribu-ribu tahun sebagai satu cara untuk menguatkan badan anda terhadap penyakit. Astragalus adalah merupakan adaptogen, atau bahan yang membantu melindungi tubuh terhadap pelbagai tekanan fizikal. Astragalus adalah tanaman malar berasal dari bahagian utara dan Timur China seperti Mongolia dan Korea. Akar pokok ini digunakan secara perubatan.

Sebelum ini:Ubat-ubatan yang berisiko untuk memperbaiki keadaan pesakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Boleh refleksologi meningkatkan fungsi buah pinggang

Tag: kegagalan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat