WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Rawatan Buah Pinggang Kronik >

Ubat-ubatan yang berisiko untuk memperbaiki keadaan pesakit buah pinggang

2018-03-28 10:21

Ubat-ubatan yang berisiko untuk memperbaiki keadaan pesakit buah pinggangUbat-ubatan yang berisiko yang ditemui untuk Tempahan secara drastik meningkatkan keadaan pesakit penyakit ginjal kronik

Garis Panduan penyakit buah pinggang Antarabangsa Tempahan telah diubahsuai untuk menasihatkan berhati-hati ke atas penggunaan Warfarin, untuk anticoagulant (darah nipis) yang digunakan untuk mencegah serangan jantung, angin ahmar dan darah beku; pada pesakit dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) kerana mereka risiko pendarahan meningkat. Ini adalah amaran yang serius. Nephrologists mula memotong kembali pada Warfarin preskripsi disebabkan oleh rasa takut bahawa dadah boleh menyebabkan teruk pendarahan yang boleh mengancam nyawa, dan juga membawa kepada kematian.

Baik, satu kajian yang sangat baru, yang diterbitkan dalam jurnal Persatuan Perubatan Amerika pada 5hb Mac 2014 mendapati bahawa faedah-faedah "The anticoagulation dengan Warfarin melebihi risiko dalam pesakit yang menghidapi penyakit buah pinggang kronik, walaupun bagi orang-orang dengan yang paling teruk kerosakan buah pinggang (akhir peringkat buah pinggang penyakit). "penyelidik menunjukkan bahawa rawatan Warfarin mengurangkan risiko kejadian thrombotic (pembuluh darah yang kaunseling pesakit dalam mana-mana bahagian sistem peredaran darah seperti jantung, arteri, pembuluh darah, atau kapilari) pada mereka yang CKD, tanpa meningkatkan risiko mereka berdarah.

Cepat Rebutlah pen dan menulis maklumat penting berikut untuk berkongsi dengan anda Nephrologists. Kajian Sweden termasuk pesakit 24,317, 5,292 (21.8%) daripadanya telah dirawat dengan Warfarin dan 12,583 (51.7%) daripada mereka telah CKD tahap 3 atau lebih teruk. Selama 12 bulan susulan, pesakit-pesakit yang dirawat dengan Warfarin telah untuk 18% lebih rendah relatif risiko serangan jantung, strok atau maut thrombotic acara daripada pesakit yang tidak dirawat dengan risiko sama pendarahan. Corak yang hanya mencatatkan kemudian berperingkat peringkat 5 menyedari yang 20% lebih rendah risiko kesan sampingan yang negatif tanpa meningkatkan risiko pendarahan.

Sekarang, apa perlu anda lakukan dengan maklumat ini? Baik, bermula dengan mengambil kertas yang anda tulis pada mesyuarat yang akan datang dengan Nephrologists anda dan bertanya jika Warfarin adalah rawatan yang lebih baik untukmu daripada darah anda semasa yang nipis. Jika anda tidak berpuas hati dengan rawatan semasa anda dan tidak mahu mencuba lagi, simpan maklumat ini untuk kegunaan kemudian.

Sebelum ini:Mengalih keluar semula jadi buah pinggang daripada pesakit penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Herba untuk kegagalan buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang Dadah

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat