WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Rawatan Buah Pinggang Kronik >

Rawatan untuk jangkitan termasuk C. perbezaan bagi penyakit buah pinggang

2018-03-16 11:03

Rawatan untuk jangkitan termasuk C. perbezaan bagi penyakit buah pinggangRawatan yang boleh menghentikan maut baru muncul diambil jangkitan termasuk perbezaan C. yang mengancam penyakit buah pinggang kronik (CKD)

Organisma-organisma kecil yang membantu mengekalkan keseimbangan semulajadi bakteria di dalam usus, probiotics adalah kepentingan disebabkan oleh potensi mereka untuk membantu merawat bertingkah Clostridium (C. perbezaan) dan lain-lain jangkitan begitu juga melemahkan yang sedang membesar. Pentadbir penjagaan kesihatan kini beralih kepada probiotics untuk memerangi dan menghalang jangkitan merbahaya. Kes baru menunjukkan bahawa satu hidangan harian yogurt yang mengakibatkan pengurangan 8.5% untuk C. perbezaan kejadian. Walaupun orang-orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) tidak biasanya digalakkan untuk makan yogurt kerana dengan kepekatan kalsium, mereka juga boleh mengambil kesempatan daripada probiotics melalui jus buah-buahan.

Pesakit kronik penyakit buah pinggang (CKD) akan meningkatkan risiko mendapat jangkitan ini kerana sistem imun yang lemah dan sering melambatkan keupayaan penyembuhan luka dan boleh mendapat banyak manfaat daripada probiotics. Penyakit juga memerlukan untuk kerap akan menetapkan satu klinikal di mana sukar untuk dirawat pepijat super seperti perbezaan C. cenderung untuk bercambah; membawa kepada cirit-birit yang kronik, sakit perut dan keradangan usus, yang dalam kes teruk boleh mengancam nyawa.

Bagi semua jangkitan-pertempuran kuasa mereka, antibiotik membunuh pepijat yang baik bersama-sama dengan yang buruk dalam usus yang mengakibatkan ketidakseimbangan dalam usus yang boleh meninggalkan pesakit terdedah kepada jangkitan bakteria seperti C.diff. Malah, dalam laporan pada Kesihatan pengguna majalah mengingatkan bahawa perbezaan C. jangkitan akan meningkat pesakit hospital yang diterima. C. perbezaan spora akan tahan lasak pada permukaan seperti doorknobs dan kounter Hotel yang masih hidup. Sabun dan air boleh mengalih keluarnya dari tangan, tetapi pembersih tangan berasaskan alkohol yang biasa digunakan di hospital-hospital tidak berkesan memusnahkan mereka. Menurut Pusat Kawalan dan pencegahan penyakit, C. perbezaan dihubungkan kepada 14,000 kematian setiap tahun dan "rapidly adalah" semakin meningkat.

Baru kajian dalam jurnal Sains makanan dan diterbitkan oleh Institut Teknologi Makanan, didapati bahawa jus buah-buahan boleh berpotensi menjadi pembawa yang baik bagi dua jenis probiotics. Kajian mendapati bahawa sesetengah strain probiotics adalah stabil dalam jus buah-buahan, iaitu gabungan merah-buah-buahan.

Pesakit kronik penyakit buah pinggang (CKD) juga boleh mendapatkan jumlah yang sesuai probiotics dalam bentuk pil dan serbuk. Walau bagaimanapun, tidak semua makanan tambahan adalah dijamin berkesan.

Sebelum ini:Penyakit buah pinggang boleh jangkakan dari Declotting Fistula

Artikel seterusnya:Mengalih keluar semula jadi buah pinggang daripada pesakit penyakit buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang rawatan jangkitan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat