WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Rawatan Buah Pinggang Kronik >

Peringkat akhir kegagalan buah pinggang boleh mengelakkan serius mengawal tekanan darah tinggi

2018-03-10 01:09

Peringkat akhir kegagalan buah pinggang boleh mengelakkan serius mengawal tekanan darah tinggiTinggi darah 20-50% daripada pesakit-pesakit dialisis, kesan-kesan tekanan dan boleh menyebabkan loya, muntah-muntah, pening, dan simptom-simptom seperti, ritma jantung yang abnormal yang mengancam nyawa walaupun dan bekalan darah ke jantung dan otak berkurangan. Saintis dilaporkan bukti baru bahawa komponen putih telur – – sudah popular sebagai pengganti untuk keseluruhan telur dikalangan pengguna yang mementingkan kesihatan bimbang kolesterol dalam kuning – – mungkin mempunyai satu lagi kesan yang bermanfaat dalam mengurangkan tekanan darah.

Kajian ini mencadangkan bahawa mungkin ada satu lagi sebab untuk memanggilnya, "the luar biasa, Makan telur. " terdapat bukti dari makmal bahawa bahan yang berwarna putih telur – – ianya peptide salah satu blok bangunan protein – – mengurangkan tekanan darah kira-kira sebagai banyak sebagai rendah dos Captopril, sejenis ubat tekanan tinggi darah.

Mereka menggunakan suatu peptide yang dipanggil RVPSL. Para saintis sebelum ini mendapati bahawa isi, seperti keluarga ubat-ubatan yang merangkumi Captopril, Vasotec dan Monopril, adalah seorang penindas angiotensin-menukar-enzim (sat). Ia mempunyai keupayaan yang kuat untuk menghalang atau menyekat tindakan ACE, bahan yang dihasilkan dalam badan yang boleh menimbulkan tekanan darah. Penyelidik menggunakan tikus makmal yang dibangunkan tekanan darah tinggi dan telah stand-ins untuk manusia dengan tekanan darah tinggi. Kedudukan kewangan Syarikat makan isi adalah positif, menunjukkan bahawa RVPSL tidak mempunyai kesan toksik yang jelas dan tekanan darah diturunkan oleh jumlah setanding dengan dos rendah Captopril. Keputusan ini disokong dan dipertingkatkan penemuan-penemuan terdahulu tentang topik ini.

Ia adalah diperhatikan bahawa penyelidikan yang telah dilakukan dengan versi peptide yang telah dipanaskan sehingga hampir 200 darjah Fahrenheit semasa penyediaan — kurang daripada suhu yang biasanya digunakan untuk memasak telur. Terdapat bukti dari kajian lain, Walau bagaimanapun, putih telur boleh mengekalkan kesan bermanfaat tekanan darah selepas memasak. Satu, untuk contoh, disiarkan dalam ACS' jurnal pertanian dan kimia makanan, menunjukkan bahawa protein telur goreng, dimasak pada suhu tinggi, sebenarnya menunjukkan keupayaan yang lebih besar untuk mengurangkan tekanan darah daripada telur yang direbus di 212 darjah F.

Setelah dianggap sebagai makanan untuk mengelakkan dalam diet yang sihat, kajian dalam beberapa tahun kebelakangan telah membuat kesimpulan bahawa orang ramai boleh makan telur tanpa meningkatkan tahap kolesterol darah mereka, mendapat manfaat daripada makanan yang murah rendah kalori dan kaya dengan protein, vitamin dan lain-lain nutrien. Para penyelidik percaya bahawa peptida putih telur, sama ada dalam telur atau sebagai tambahan, boleh menjadi berguna sebagai tambahan kepada ubat-ubatan tekanan darah tinggi. Sekarang, orang yang mempunyai tekanan darah tinggi perlu berunding dengan pasukan penjagaan kesihatan mereka sebelum membuat sebarang perubahan kepada pelan rawatan mereka.

Sebelum ini:Rawatan baru yang pesakit penyakit buah pinggang boleh lakukan untuk mengurangkan kematian

Artikel seterusnya:Penyakit buah pinggang boleh jangkakan dari Declotting Fistula

Tag: tekanan darah tinggi elakkan Menamatkan peringkat kegagalan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat