WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Rawatan Buah Pinggang Kronik >

Mengambil Benadryl tiap-tiap hari. " Penggunaan jangka panjang mungkin berisiko untuk pesakit buah pinggang.

2018-02-26 23:54

Untuk pesakit-pesakit dialisis, memimpin kehidupan yang sihat dan normal adalahhampir mustahil. Gatal-gatal, kebimbangan, alahan, selsema (kerana sistem imun rendah) dan insomnia adalah hanya beberapa kesan sampingan yang dikaitkan dengan dialisis bagi penyakit buah pinggang yang kronik pesakit perlu berdepan. Dalam komuniti penyakit buah pinggang kronik perubatan satu, Benadryl, sebahagian besarnya telah ditindas komplikasi ini dan dibenarkan Dialisis pesakit untuk mengekalkan kualiti kesihatan yang lebih tinggi untuk masa yang lebih lama. Walau bagaimanapun, kajian dan laporan pengguna kini mencadangkan bahawa penggunaan jangka panjang ubat itu adalah tidak selamat, dan penyakit buah pinggang yang kronik pesakit menghadapi risiko.

Seorang pesakit bertanya, "Saya telah menggunakan Benadryl secara teratur selama bertahun-tahun. Bagaimana tidak sihat atau serius isu ini?" Sebagai tindak balas, pakar Dr. Lisa Shives berkata, "salah satu Benadryl (Diphenhydramine) kesan-kesan sampingan adalah sleepiness, tetapi lain-lain kesan sampingan termasuk pening, loya, muntah-muntah, hilang selera makan, sembelit, kesesakan dadameningkat, sakit kepala, kelemahan otot, dan gementar."

Perlu jelas, biasanya mengambil Benadryl kadang-kadang adalah selamat dengancadangan Nephrologist anda. Walau bagaimanapun, harian atau konsisten penggunaan ubat-ubatan untuk jangka masa yang boleh membawa kepada tekanan darah rendah, jantung berdebar-debar, komplikasi jantung yang serius, kekeliruan danmeningkatkan risiko Dementia.

Selanjutnya, jika pesakit masih mengambil ubat, maka mereka dari segi fizikal mungkin perlu lebih banyak dan lebih daripada itu untuk menerima keputusan yang diingini. Jika dos akan meningkat, maka risiko dan kesan sampingan yang mungkin juga meningkatkan. Sesetengah pesakit penyakit buah pinggang kronik mungkin sudah mengalami masalah ini. Akhir sekali, terdapat potensi yang ketagihan psikologi,bererti bahawa pesakit telah menggunakan Benadryl sebagai "topang gaya hidup"untuk sekian lama bahawa mereka tidak tahu bagaimana untuk berfungsitanpanya.

Oleh itu, manakala mereka yang mempunyai penyakit buah pinggang kronik yangmenggunakan Benadryl tidak harus berhenti menggunakan dadah "cold turkey", mereka boleh menganggap membincangkan secara beransur-ansur mengurangkandos dan penggunaan Benadryl dari semasa ke semasa dengan pasukan penjagaan kesihatan mereka untuk mengelakkan komplikasi jangka panjang. "Pesakit-pesakit yang menyertai secara aktif dalam penjagaan kesihatan mereka — termasuk memahami ubat-ubatan mereka — biasanya datang ke hadapan apabila ia datang kepada rasa yang terbaik," mencatat DaVita penjagaan kesihatan rakan Inc.

Misi Hospital buah pinggang di china adalah untuk mengajar mereka yang mempunyai penyakit buah pinggang kronik, dialisis, kencing manis dan tekanan darah tinggi bagaimana untuk mengurus dan memajukan kehidupan mereka. Oleh itu, cetakartikel ini dan berkongsi dengan pasukan penjagaan kesihatan anda jika anda percaya bahawa anda akan menggunakan Benadryl kerap. Selain itu, seperti buah pinggang di Hospital di china Facebook Fan Page (hampir 32,000 rakan) supaya anda tidak ketinggalan sebarang berbuka berita dan maklumat terkini. Sementara andaberada di sana, berkongsi teknik yang anda telah belajar untuk menguruskan kehidupan anda dengan penyakit buah pinggang kronik dan/atau dialisis.

Sebelum ini:Penyakit buah pinggang "Hampir semua" kesan ubat-ubatan pesakit mengambil

Artikel seterusnya:Rawatan baru yang pesakit penyakit buah pinggang boleh lakukan untuk mengurangkan kematian

Tag: rawatan penyakit buah pinggang perubatan Benadryl

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat