WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Rawatan Buah Pinggang Kronik >

Pesakit-pesakit penyakit buah pinggang yang meletakkan meningkat risiko kemasukan ke hospital

2018-02-26 23:46

Pesakit-pesakit penyakit buah pinggang yang meletakkan meningkat risiko kemasukan ke hospitalApa yang anda tidak tahu boleh mencederakan anda. Ubat-ubatan yang digunakan untuk mengurus simptom-simptom penyakit buah pinggang kronik (CKD) sepertijangkitan, dan membantu untuk melegakan kesakitan dan penderitaan. Walaupun ubat-ubatan yang digunakan oleh pesakit-pesakit CKD adalah secara amnya selamat apabila diambil sebagaimana yang ditetapkan masih terdapat risiko dalam mengambil sebarang ubat. Setiap tahun di Amerika Syarikat disebabkan oleh penggunaan ubat-ubatan hasil di lebih daripada 700,000 Lawatan ke Jabatan kecemasan hospital, Pusat bagi kawalan penyakit dan pencegahan kecederaan. Walau bagaimanapun, banyak peristiwa buruk dadah yang boleh dicegah. Kerana pesakit CKD memerlukan regimen ubat yang agak berat, mereka harus mempertimbangkan mengurangkan risiko bahaya mereka dengan belajar tentang keselamatan ubat-ubatan.

Lebih banyak anda tahu tentang apa-apa ubat yang anda gunakan, lebih banyak anda tertentu yang anda boleh dapat bahawa anda menggunakannya dengan betul. Bagi setiap ubat-ubatan yang anda ambil, sama ada ia ubat preskripsi atauubat over-the-counter (OTC), ambil nama ubat, dos, kesan sampingan yang biasa,apa yang perlu dilakukan jika kesan sampingan yang berlaku, apabila untuk memanggil doktor anda dan apa-apa arahan khas yang lain.

Pastikan anda menyimpan ubat anda di tempat yang selamat, jauh dari cahaya matahari langsung dan kelembapan. Jangan Simpan ubat-ubatan dalam Bilik mandi dan dapur kerana haba dan lembapan boleh menyebabkan ubat-ubatan kepada pecahan. Ubat-ubatan yang memerlukan penyejukan termasuk Insulin, pelbagai jenisubat titis mata dan krim Daktacort. Epogen patut disimpan di bawah penyejukan tetapi tidak membekukan ubat-ubatan dan Adakah tidak menggunakan apa-apa yang telah dibekukan. Apabila mengangkut dadah, pastikan untuk menggunakan satukontena bertebat dan penyejuk (seperti Pek ais blue). Selain itu, pastikan anda menjauhkan diri dari Epogen cahaya sehingga anda sudah bersedia untuk menggunakannya kerana cahaya boleh merosakkan molekul halus.

Ubat harus dibiarkan di dalam bekas asal kecuali dipindahkan ke sebuah peti ubatdos yang mudah. Jika anda menggunakan satu botol perubatan yang lama bagi maksud lain kemudian keluarkan label bagi mengelakkan kekeliruan atau peristiwa-peristiwa buruk dadah. Ini boleh dilakukan hanya dengan mengisi bekas dengan airuntuk melonggarkan gam dan terkoyak off label mendidih.

Ia adalah amalan yang baik untuk pesakit-pesakit penyakit buah pinggang kronik(CKD) untuk senarai ubat-ubatan mereka, apabila ia patut diambil dan apa ia sedang diambil selama. Jika anda mengambil ubat-ubatan yang tidak telah ditetapkankemudian anda dengan serta-merta perlu menghubungi Nephrologist atau jururawat dialisis anda. Ianya juga penting untuk pesanan ubat anda apabila anda ke bekalan anda selama lima hari supaya anda Jangan lari keluar. Walau bagaimanapun, ulangi dadah tidak patut boleh diperintahkan kecuali mereka diperlukan. Ini dapat mengelakkan anda daripada stockpiling atau mendinding ubat-ubatan yang boleh mengakibatkan pengambilan dadah lama dan mungkin telah tamat tempoh. Jika anda mempunyai sebarang soalan atau kemusykilan tentang ubatanda buah pinggang Hospital di china mencadangkan calon yang layak serta-merta bercakap Nephrologist anda.

Sebelum ini:Penyakit buah pinggang boleh menghentikan perasaan yang benar-benar "menjangkiti" selepas rawatan dialisis

Artikel seterusnya:Penyakit buah pinggang "Hampir semua" kesan ubat-ubatan pesakit mengambil

Tag: Risiko Hospital

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat