WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Rawatan Buah Pinggang Kronik >

Pesakit buah pinggang mengurangkan risiko dari Over-the-kaunter ubat penahan sakit

2018-02-14 18:46

Pesakit buah pinggang mengurangkan risiko dari Over-the-kaunter ubat penahan sakitSesetengah pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) mempunyai syarat-syarat yang sakit yang pembunuh disyorkan untuk merawat seperti Aspirin bagi masalah jantung. Ramai di antara pesakit-pesakit ini bimbang bahawa mereka perlu memilih antara merawat masalah jantung, sebagai contoh, dan kerosakan ubat yang boleh menyebabkan akibat kekurangan fungsi buah pinggang. Mujurlah, yang tidakmenjadi kes jika dos yang cukup rendah untuk mengurangkan terhadap terhad fungsi buah pinggang.

Di kaunter ubat-ubatan yang bertujuan untuk menghidupkan semula sakit termasukAspirin, Acetaminophen, Ibuprofen, Naproxen, Sodium, dan lain-lain menunjukkan tidak bahaya kepada kebanyakan orang apabila diambil dalam dos yang disyorkan. Walau bagaimanapun, ubat penahan sakit biasa ini boleh menjadi berbahaya bagi orang-orang yang menderita dari penyakit buah pinggang kronik (CKD). Risiko kepada pesakit-pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) meningkatkan apabila ubat penahan sakit yang dimakan setiap hari selama beberapa tahun. Memandangkan buah pinggang penemuan ini hospital di china mencadangkan bahawa penyakit buah pinggang pesakit semak dengan Nephrologists mereka sebelum mengambil sebarang ubat penahan sakit yang dipohon di kaunter.

Berdasarkan di atas, ubat-ubatan berikut yang dikatakan "mesra kepada" pesakit dengan penyakit buah pinggang, tetapi memerlukan okay oleh Nephrologist anda:

Melegakan kesakitan Crocin

Accutane

Proxyvon

Pesakit kronik penyakit buah pinggang (CKD) tidak dapat dielakkan akan perlu untuk mengambil ubat penahan sakit dari masa ke semasa. Walau bagaimanapun lebih banyak mereka tahu tentang bagaimana ubat-ubatan ini bekerja dengan terhadkepada tiada fungsi buah pinggang, kurang sahaja mereka akan membawa mereka. Berkesan seperti yang mereka jangka mungkin, ubat-ubatan boleh mengakibatkan kesan sampingan apabila ia datang kepada kesihatan anda secara keseluruhanjika tidak sesuai ditetapkan dan dipantau.

Sebelum ini:Pesakit-pesakit dialisis mengurangkan jangkitan yang diperolehi

Artikel seterusnya:"Terlalu banyak" pengikat fosforus boleh memudaratkan kepada pesakit-pesakit penyakit buah pinggang kronik?

Tag: rawatan Kaunter ubat penahan sakit

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat