WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Rawatan Buah Pinggang Kronik >

Pesakit penyakit ginjal memilih antara dialisis dan penjagaan rumah

2018-01-10 23:13

Pesakit penyakit ginjal memilih antara dialisis dan penjagaan rumahMembuat cadangan baru CMS pesakit penyakit buah pinggang kronik memilih antara dialisis dan penjagaan rumah

Buat masa ini jika pesakit dialisis memperoleh penyakit Terminal yang tidak berkaitan dengan kegagalan buah pinggang mereka asas, mereka boleh memilih untuk memasuki kandang (penjagaan untuk orang yang sakit, terutama dalam bersembuh) dan masih menerima rawatan dialisis mereka yang dibayar oleh Medicare.Walau bagaimanapun, Pusat-pusat untuk Medicare & Medicaid Perkhidmatan (CMS) bercadang untuk menukar polisi ini yang akhirnya menjadikan pesakit-pesakit penyakit buah pinggang kronik yang memilih antara berakhir dialisis sepenuhnya atau menerima penjagaan rumah sakit kritikal pada dasarnya.

Kandang yang dimaksudkan hanya memberi tumpuan kepada kualiti kehidupan anda pada hari-hari akhir anda dan bukannya memanjangkan kehidupan anda. Anda mungkin kemudian bertanya, "mengapa tidak hanya stop dialisis jika seseorang pergi ke kandang pula?" Jawapannya adalah mudah, pesakit-pesakit dialisis boleh kontrak kanser yang tidak boleh diubati atau mengalami kegagalan jantungyang serius dan pilih kandang berhati-hati kerana mereka letih berperang. Ini adalah keputusan yang benar-benar berbeza daripada berakhir dialisis yang boleh menyebabkan kekeliruan mental yang teruk, sakit yang kuat, cepat menolak, dan ramai dianggap salah satu cara yang paling sukar mati.

Seorang penonton menulis, "ibuku berusia 86 tahun telah didiagnosis dengan kanser paru-paru terminal pada awal tahun ini. Beliau memutuskan untuk tidak menerima rawatan selain daripada kawalan rasa sakit kerana dia telah mengalami dialisis selama enam tahun kerana penyakit buah pinggang peringkat akhir dan benar-benar Haus. Kanser doktor memberitahu kami bahawa beliau menjangkakan bahawa dia akan hidup 3 hingga 4 bulan, disebut beliau Hospice dan dihantar pulang. Jika dia berhenti dialisis, doktor buah pinggang dia kata dia akan mati dalam tempoh 10 hari. Kita masih perlu mendapatkan kedudukan beliau dalam perintah dan mengatakan kami ini selamat tinggal?! Jika cadangan ini diterima, dia akan dapat terus dialisis seluruh rumah."

CMS bercadang untuk memperluaskan definisi penyakit terminal dan penjagaanyang berkaitan, yang boleh berkesan memerlukan pembekal kandang untuk membayar dialisis walaupun pesakit boleh mati lagi keadaan atau penyakit yang tidak berkait dengan kegagalan buah pinggang mereka. Ia dijangka, bagaimanapun, bahawa kebanyakan kandang pembekal akan menawarkan rawatan dialisis kerana pembayaran Medicare bagi kandang itu tidak mencukupi untuk menampung rawatan tersebut. Oleh itu penyakit buah pinggang yang kronik pesakit serta keluarga mereka dibiarkan untuk memilih antara berputus asa dialisis dan memasuki kandang atau dialisis yang berterusan tetapi perlu memberi penjagaan sokongandan faedah-faedah psikologi kandang itu kini menyediakan mereka dan mereka keluarga.

Penghujung hidup keputusan akan emosi dan fizikal tekanan cukup; dan oleh itu CMS patut amalkan dasar yang menyediakan pesakit penyakit buah pinggang kronik hanya orang 2 sama sekali pilihan. Mendaftar dan berkongsi di bawah petisyen meminta CMS menawarkan pengecualian terhadap cadangan mereka dan membenarkan Dialisis pesakit perlu Medicare membayar secara berasingan untuk rawatan dialisis dan menjaga kandang. Melakukan hal ini akan memberikan pesakitdengan penyakit Terminal capaian kepada faedah-faedah menjaga kandang sambil juga terus menerima dialisis mereka.

Sebelum ini:Ubat-ubatan preskripsi pesakit kencing manis dan penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Pesakit penyakit buah pinggang boleh mengelakkan kemasukan ke hospital?

Tag: Dialisis penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat