WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Rawatan Buah Pinggang Kronik >

Dadah terapi untuk akhir kronik buah pinggang disease(CKD) pesakit

2018-01-08 23:37

Dadah terapi untuk akhir kronik buah pinggang disease(CKD) pesakitFDA meluluskan ubat-ubatan terapi untuk akhir kronik buah pinggang disease(CKD) pesakit Anemia: "Terbesar perkara untuk dialisis Hit dalam masa 25 tahun."

Boleh anda bayangkan dialisis tanpa perlu risau tentang kelesuan dan lain-lain kesan sampingan biasa yang dikaitkan dengan Anemia? Baik ketika itu mungkin sudah atas masyarakat penyakit buah pinggang kronik. Triferic merupakan ubat penyelenggaraan besi pertama diluluskan oleh Food and Drug Administration (FDA) untuk menggantikan besi dan mengekalkan Sabit (protein dalam sel darah merah yang membawa oksigen) dalam pesakit penyakit buah pinggang kronik yang menjalankan dialisis.

Anemia kekurangan zat besi adalah masalah berterusan di lebih 500,000 pesakit penyakit buah pinggang kronik yang menjalankan dialisis kerana semasa pesakit darah ditapis untuk menghapuskan bahan buangan, toksin dan cecair tambahan;proses ini juga mengalih keluar kira-kira "5 miligram ke 7 miligram" besi perlu semasa setiap rawatan (3 hingga 7 hari seminggu) - menurut berita Detroit. Ini menyebabkan Anemia yang membawa kepada keletihan, lemah, berkurangan fungsi fizikal dan mental, dan malah kegagalan jantung.

Walau bagaimanapun, sejak beberapa tahun lepas kaedah penggantian besi utama untuk pesakit-pesakit dialisis (infusi IV besi) telah datang di bawah penelitian kerana kesan-kesan sampingan termasuk: besi terlampau banyak di dalam badanyang boleh menjadi toksik bagi hati, menyebabkan radang dan meningkat risiko jangkitan, Shock Anaphylactic (yang teruk, berpotensi mengancam nyawa reaksi alahan) dan kematian. Triferic, di sisi lain, mempunyai pilihan rawatan yang lebih selamat dan lebih berkesan untuk penyakit buah pinggang yang kronik pesakit dialisis untuk memerangi Anemia.

Itulah sebabnya mengapa penyelidik membawa, Dr. Steven Fishbane (Hofstra North Shore-LIJ School of Medicine) dan berfikir Profesor Ajay Singh (sekolah perubatan Harvard) itulah penemuan Triferic dan kelulusan FDA, "yang sangat penting terlebih dahulu untuk rawatan pesakit Dialysis." Penyakit buah pinggang kronik dan Dialisis pesakit mungkin sekarang rehat lebih mudah semasa rawatan seperti ini baru diluluskan menawarkan terapi, "Tiada peluang untuk bebanan hati dengan besi, kerana kaedah penghantaran bypasses organ yang penting," mencadangkan penyelidik.

Diuji dalam pesakit lebih 100,000, Triferic, adalah lebih mudah kerana hanya ditambah untuk pesakit dialisis penyelesaian sudah pun gunakan semasa setiap rawatan yang menghapuskan keperluan untuk baris larutan yang berasingan. Ideanya adalah untuk mempunyai Triferic rutin digunakan dengan setiap rawatan dialisis untuk menggantikan besi dan mengekalkan tahap Sabit untuk mengelakkan Anemia kekurangan zat besi dalam pesakit penyakit buah pinggang kronik.

Sebelum ini:Immunosuppressants bagi penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Ubat-ubatan preskripsi pesakit kencing manis dan penyakit buah pinggang

Tag: ubat pesakit penyakit buah pinggang Dialisis pesakit

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat