WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Rawatan Buah Pinggang Kronik >

Immunosuppressants bagi penyakit buah pinggang

2018-01-08 00:41

Immunosuppressants bagi penyakit buah pinggangHarga Immunosuppressants telah menurun dengan ketara, Why are mereka masih begitu mahal?

Satu kajian yang dibentangkan oleh PERMINDAHAN Kongres Amerika Syarikat menunjukkan bahawa kos immunosuppressants penerima pemindahan buah pinggang purata telah menurun dengan ketara disebabkan oleh pengenalan versi generik ubat-ubatan ini. Ini menimbulkan soalan, "Mengapa Adakah ubat-ubatan masih begitu mahal?" Selepas pemindahan buah pinggang, pesakit penyakit buah pinggang peringkat akhir (ESRD) yang perlu untuk mengambil banyak ubat-ubatantermasuk ubat (anti penolakan) immunosuppressant, yang menghalang badan dari menyerang dan menolak buah pinggang baru anda. Penerima perlu mengambil immunosuppressants bagi seluruh kehidupan mereka. Walaupun Medicare menyumbang terhadap buah pinggang penerima untuk tiga tahun pertama selepas pemindahan, ramai penerima pemindahan buah pinggang mengalami tekanan kewangan terhadap kemampuan mereka untuk membeli ubat-ubatan immunosuppressive selepas tiga tahun perlindungan.

Kos ubat-ubatan immunosuppressive yang tinggi adalah faktor penting dalam pesakit bebas-kepatuhan kepada rawatan. Walaupun kos tahunan bagi ubat anti penolakan jatuh dari $33,040 kepada $18,746 antara 2007 dan 2011 penerima pemindahan buah pinggang purata, kos yang masih terlalu tinggi dan lagi satu faktor penting pesakit mematuhi regimen ubat-ubatan yang disyorkan. Kira-kira, 23.5% penerima pemindahan buah pinggang tidak mempunyai liputan ubat preskripsi manakala satu lagi 40% akan menghadapi kesukaran membayar untuk ubat-ubatan mereka immunosuppressive dengan perlindungan insurans. Namun, kebimbangan mengenai penggunaan beberapa immunosuppressants generik mencegahnya doktor dari menetapkan mereka, yang membawa kepada tambahan kos ubat-ubatan generik.

Ramai penerima pemindahan buah pinggang tidak mampu ubat-ubatan perlu pemindahan jadi mereka cuba untuk mengurangkan perbelanjaan peribadi, membuat pinjaman dan mencari pekerjaan. Walau bagaimanapun, kurangkan barangan mewah Simpan sedikit perbandingan dalam perbelanjaan lebih besar daripada ubat-ubatan. Strategi kedua, meminjam Wang, secara berkesan dalam mendapatkan cukup dana tetapi amat berisiko dan boleh menyebabkan kesusahan kewangan yang akan datang. Mencari pekerjaan yang menyediakan perlindungan insurans bagi orang-orang dengan penyakit buah pinggang peringkat akhir yang boleh menjadi sukar disebabkan had fizikal dan penyakit sedia ada anda.

Tekanan kewangan merupakan risiko yang agak besar kepada keupayaan buah pinggang penerima untuk membeli ubat immunosuppression yang boleh menyebabkan kematian dan kehilangan buah pinggang yang tertinggi. Atas sebab ini ramai pesakit dialisis tidak pergi dalam senarai menunggu pemindahan kerana walaupun mereka dipanggil untuk pemindahan mereka tidak dapat membuat bayaran untuk ubat-ubatan immunosuppressive yang diperlukan setelah tamat tempoh liputan Medicare. Walau bagaimanapun, anda harus sedar bahawa kebanyakanpengeluar ubat-ubatan mempunyai program bantuan pesakit, yang mungkin dapat membantu anda mendapatkan ubat-ubatan yang anda perlukan. Jika anda mempertimbangkan untuk pemindahan atau sedang bergelut untuk mampu ubat anda, buah pinggang hospital di china menggalakkan anda untuk bercakap dengan pekerja sosial anda, Penyelaras atau ahli farmasi anda mungkin penyelesaian kepada penyelasaian masalah ini. Juga, klik di sini untuk hubungi Senator dan wakil anda dan beritahu mereka untuk menyokong "Komprehensif Immunosuppressive dadah liputan bagi Akta pesakit pemindahan buah pinggang 2013" untuk memperluaskan liputan Medicare.

Sebelum ini:Ubat-ubatan yang Fardu dalam kemerosotan buah pinggang

Artikel seterusnya:Dadah terapi untuk akhir kronik buah pinggang disease(CKD) pesakit

Tag: penyakit buah pinggang rawatan rawatan penyakit buah pinggang Immunosuppressants

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat