WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Rawatan Buah Pinggang Kronik >

Mendapat sebahagian daripada rawatan anda untuk tablet Chlorambucil

2017-12-28 23:43

Mendapat sebahagian daripada rawatan anda untuk tablet ChlorambucilAnda mesti cuba untuk menyimpan janji temu anda biasa dengan doktor anda atau hospital. Ini adalah supaya doktor boleh menyemak kemajuan anda. Anda akan perlu mempunyai tetap ujian darah dan pemeriksaan semasa rawatan anda.

Chlorambucil merendahkan bilangan sel-sel putih dalam darah, meningkatkan peluang anda mendapat jangkitan. Anda perlu mengambil beberapa langkah berjaga-jaga untuk mengurangkan risiko jangkitan - jika boleh, elakkan penghidap jangkitan dan beritahulah doktor anda mengenainya jika anda berfikir anda akan mendapat sakit tekak atau jika anda mempunyai suhu yang tinggi (demam).

Ia adalah penting bahawa anda tidak hamil atau bapa kanak-kanak semasa andamengambil chlorambucil. Pastikan anda telah berbincang dengan doktor anda yang jenis-jenis kontraseptif yang sesuai untuk anda dan pasangan anda.

Jika anda bercadang untuk mempunyai anak pada masa akan datang, anda perlubertanya doktor anda untuk mendapatkan nasihat mengenai perancangan keluarga sebelum anda mula mengambil chlorambucil. Terdapat risiko mengurangkankesuburan selepas rawatan dengan chlorambucil.

Semasa anda sedang chlorambucil dan untuk sementara waktu selepas anda berhenti rawatan, tidak mempunyai apa-apa pengimunan (vaksin) tanpa berbincangdengan doktor anda pertama. Chlorambucil merendahkan rintangan badan andasupaya ada kemungkinan bahawa anda mungkin mendapat jangkitan dari sesetengah vaksin.

Jika anda menghadapi pembedahan atau rawatan pergigian, yang memberitahuorang menjalankan rawatan ubat-ubatan yang anda sedang.

Boleh chlorambucil menyebabkan masalah?

Bersama-sama dengan kesan-kesannya yang berguna, kebanyakan ubat boleh menyebabkan kesan-kesan sampingan walaupun tidak semua orang pengalamanmereka. Sebelum anda memulakan rawatan dengan chlorambucil, doktor anda akan berbincang dengan anda kemungkinan sampingan-kesan yang tidak diinginiberlaku. Jadual di bawah mengandungi beberapa yang paling umum yang berkaitan dengan chlorambucil. Anda akan menemui senarai lengkap kesan-kesan sampingan dalam risalah maklumat pengeluar yang dibekalkan dengan tablet anda.

Bagaimana untuk menyimpan chlorambucil

Simpan semua ubat-ubatan daripada capaian dan pandangan kanak-kanak.

Simpan tablet di dalam peti sejuk.

Kembali sebarang tablet yang tidak diingini atau tidak digunakan ke farmasi anda untuk memusnahkan. Mereka perlu pelupusan khas.

Sebelum ini:Tablet Chlorambucil dan penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Mengawal selia lipid ubat-ubatan dan penyakit buah pinggang

Tag: Rawatan Chlorambucil

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat