WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Rawatan Buah Pinggang Kronik >

Adakah kapsul Corbrin yang bagus untuk penyakit buah pinggang?

2017-12-23 22:14

Adakah kapsul Corbrin yang bagus untuk penyakit buah pinggang?Ianya disembuh bagi penyakit buah pinggang? Inilah soalan yang sering diajukan oleh orang-orang yang mempunyai masalah buah pinggang. Ia di bumi boleh menyembuhkan penyakit buah pinggang?

Komponen utama Corbrin kapsul adalah caterpillar kulat (asid cordycepic, mannitol,sterides dan 19 jenis asid amino), ubat kapsul. Ia berfungsi meningkatkan sistem imun rakyat, mengangkat LEU, mengurangkan serum lipid dan keletihan, anti keradangan dan anti tumor dan lain-lain. Dalam Jabatan Nefrologi, ianya pemulihan yang berkesan pada glomerulonephritis, SLE Nefritis, alah erythema dengan lupus Nefritis,IGA, nephropathy kencing manis, DarahTinggi nephropathy, kegagalan buah pinggang akut, ketidakcukupan buah pinggang yang kronik dan nephrotic Sindrom.

Pengenalan dadah:

Komponen utama: Cina caterpillar kulat penapaian bakteria serbuk (asid cordycepic,mannitol, steroid dan 19 jenis asid amino). Ia boleh meningkatkan sistem imun badan, meningkatkan LEU, mengurangkan serum lipid dan keletihan, anti keradangan dan anti tumor.

Fungsi:

Menjana khasiat rakyat paru-paru dan buah pinggang, PEREMITAN batuk, asma, hemoptysis, sakit di pinggang dan menurunkan kembali, kronik bronkitis.

Dos dan penggunaan: ambil secara lisan, satu standard: 5-15 atau 2-6 Granules bersama, tiga kali sehari.

Pengumuman:

1: mengelakkan makanan yang tidak Timur untuk dihadam.

2: tidak untuk diambil apabila mendapat demam atau selesema.

3: tekanan darah tinggi, penyakit jantung, penyakit hati, penyakit kencing manis, nephropathy dan lain-lain penyakit kronik yang teruk, tidak boleh mengambil ubat di bawah bimbingan seorang doktor atau pakar perubatan.

4: kanak-kanak, wanita hamil dan ibu kejururawatan perlu mengambil ubat di bawah bimbingan seorang doktor atau pakar perubatan.

5: pergi ke hospital jika ia mempunyai tiada PEREMITAN selepas 4 minggu.

6: berhati-hati menggunakan Perlembagaan alahan dan Alergi kepada produk ini adalah dilarang.

7: Apabila perubahan dalam sifat-sifat produk, dilarang untuk digunakan.

8: kanak-kanak mesti di bawah penyeliaan orang dewasa.

9: meletakkan ubat ini di suatu tempat daripada jangkauan kanak-kanak.

10: Sila rujuk doktor atau pakar perubatan sebelum menggunakan produk ini semasa anda sedang mengambil ubat-ubatan lain.

Sebelum ini:Apakah kesan glucocorticoid (GCS)

Artikel seterusnya:Mengapa penyakit buah pinggang sembuh berulang lagi?

Tag: penyakit buah pinggang rawatan rawatan penyakit buah pinggang ubat-ubatan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat