WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Rawatan Buah Pinggang Kronik >

Tahukah anda Apakah kesan spirulina untuk penyakit buah pinggang

2017-12-21 21:38

Tahukah anda Apakah kesan spirulina untuk penyakit buah pinggangTambahan Spirulina telah dipelajari di rodensia dan telah memberi manfaat terhadap gentamicin induced ketoksikan ginjal. Thiamin mungkin berguna untuk penyakit buah pinggang disebabkan diabetes jenis 2.

Spirulina adalah satu sumber besar mikronutrien, asid amino, dan sebagainya. Bagiorang-orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD), sekatan diet mereka boleh meletakkan mereka pada keadaan kesihatan yang lemah. Di sini, nampaknya spirulina adalah baik untuk pat penyakit buah pinggang.

Spirulina adalah satu sumber besar mikronutrien, asid amino, dan sebagainya. Bagiorang-orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD), sekatan diet mereka boleh meletakkan mereka pada keadaan kesihatan yang lemah. Di sini, ia seolah-olah spirulina adalah baik untuk buah pinggang penyakit pat | Sihat.

Kesan Kesihatan dari spirulina

Mengurangkan kolesterol

Asid Linolenik γ Spirulina boleh mengurangkan kolesterol dan berkesan mencegahpenyakit angin ahmar dan penyakit jantung.

Mengawal gula dalam darah

Spirulina mengandungi pemakanan kaya dan tergolong kepada asas makanan, ia bukan sahaja menambah pemakanan untuk badan manusia, tetapi juga boleh mengubah fizikal asid, mengawal metabolisme, secara berkesan, ia mempunyai kesan untuk menstabilkan kencing manis.

Menguatkan sistem imun

Spirulina mengandungi protein semulajadi alga biru, ia boleh meningkatkan imunitisel-sel badan dan

peningkatan kekebalan dan tahan penyakit keupayaan badan kita.

Melindungi usus dan perut

Kebanyakan pesakit dengan perut bug hyperacidity dan menjurus kepada gastrik, ulser gastrik dan penyakit-penyakit lain, Walau bagaimanapun, spirulina adalah makanan asas, ia mengandungi tumbuhan yang kaya dengan protein, klorofil, beta-karotena, dll, bahan nutrien yang boleh mempromosikan neutralization asid dan membaiki membran mukus gastrousus, ia sesuai untuk pesakit dengan gastrousus

Merawat anemia

Anemia kekurangan zat besi adalah satu fenomena yang biasa, spirulina mengandungi besi kaya dan klorofil, itu unsur nutrien boleh berkesan meningkatkan anemia badan manusia.

Sebelum ini:empat kaedah untuk merawat penyakit buah pinggang hipertensi?

Artikel seterusnya:Kesan-kesan sampingan Ciclosporin bagi penyakit buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang rawatan rawatan penyakit buah pinggang Spirulina

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat