WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Rawatan Buah Pinggang Kronik >

empat kaedah untuk merawat penyakit buah pinggang hipertensi?

2017-12-19 22:32

empat kaedah untuk merawat penyakit buah pinggang hipertensi?Tekanan darah tinggi (hipertensi) merupakan penyebab utama penyakit buah pinggang dan kegagalan buah pinggang (penyakit buah pinggang peringkat akhir).

Tekanan darah tinggi boleh menyebabkan kerosakan saluran darah dan penapis dalam buah pinggang, menjadikan sukar penyingkiran bahan buangan daripada badan. Apabila seseorang disahkan menghidap penyakit buah pinggang peringkat akhir,dialisis--sesuatu proses pembersihan darah--atau pemindahan buah pinggang adalah perlu.

Apakah empat kaedah untuk merawat penyakit buah pinggang hipertensi?

Anti-radang 1,

Kaedah ini boleh mengurangkan penyusupan sel-sel radang, mengelakkan keradangan faktor-faktor yang menyebabkan kerosakan sel endothelial. Pada dasarnya menyelesaikan permulaan faktor cystic ginjal reaksi keradangan, menyekat proses pesakit cystic buah pinggang, pesakit-pesakit dengan buah pinggang sel-sel yang sedia ada.

2 mengembangkan saluran darah

Mengembangkan saluran darah adalah untuk meningkatkan peredaran darah dalam bekalan darah setiap sistem buah pinggang, melegakan defisit ischemia oksigendaripada sel-sel ginjal sedia ada, mengurangkan kesan-kesan yang menyebabkan tekanan darah kepada pesakit.

Apakah empat kaedah untuk merawat penyakit buah pinggang hipertensi?

3, anticoagulant

Anticoagulant boleh mengurangkan pembentukan thrombus mikro pada pesakit dengan glomerular kapilari, meletakkan asas bagi sel-sel yang endothelial untuk membaiki. Pengembangan arteri buah pinggang dan persisian vaskular, efektif dapat meningkatkan Negeri pemeluwapan yang tinggi.

4, kemusnahan

Sel-sel radang peningkatan pesakit dengan glomerular kapilari akan merangsang rembesan extracellular matriks adalah berlebihan, hanya percambahan dalam vitro penurunan extracellular matriks untuk melepaskan pesakit, boleh membaiki kerosakan.

Sebelum ini:Rawatan Alternatif untuk penyakit buah pinggang: ringan kepada sederhana CKD

Artikel seterusnya:Tahukah anda Apakah kesan spirulina untuk penyakit buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang hipertensi rawatan penyakit buah pinggang rawatan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat