WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Rawatan Buah Pinggang Kronik >

Apakah rawatan yang semula jadi untuk penyakit buah pinggang kronik

2018-09-30 10:11

Apakah rawatan yang semula jadi untuk penyakit buah pinggang kronikUntuk pesakit penyakit ginjal kronik, pesakit akan dicadangkan untuk mengambil air lebih banyak apabila mereka berada di peringkat awal. Jika mereka mempunyai keadaan penyakit yang serius, pemindahan hormonotherapy, dialisis dan buah pinggang yang boleh membawa kepada kesan-kesan sampingan yang begitu banyak akan diberikan kepada pesakit yang memerlukan. Dalam kes ini, pesakit tertanya-tanya apakah rawatan semula jadi untuk penyakit buah pinggang kronik?

Penyakit buah pinggang kronik merujuk kepada keadaan perubatan di mana buah pinggang rosak sedikit demi sedikit selama bertahun-tahun oleh itu tekanan darah tinggi, gula darah yang tinggi, jangkitan dan sebagainya. Dengan itu, pesakit harus mengawal penyakit ini tambahan pertama untuk menghentikan kerosakan buah pinggang.

Tambahan pula, apabila buah pinggang tidak boleh berfungsi sebagaimana yang patut dilakukan, banyak toksin dan bahan buangan akan berkumpul di dalam badan, yang seterusnya akan membuat lebih banyak kecederaan intrinsik sel-sel dan tisu-tisu buah pinggang. Di samping itu, toksin dan bahan buangan ini juga boleh mempengaruhi kesan rawatan tersebut. Jadi, pesakit harus lebih baik untuk bersih dari semua toksin dan bahan buangan lebih-lebih lagi untuk melindungi buah pinggang.

Anda boleh mengalih keluar toksin terapi dan bukannya dialisis untuk membantu pesakit membersihkan persekitaran dalaman dan mengurangkan gejala. Selain itu, ia boleh membantu pesakit-pesakit yang melindungi buah pinggang dengan kesan sampingan yang kurang.

Sementara itu, pesakit boleh menerima ubat-ubatan Cina, panas Mampat terapi, terapi kitaran, Mandian kaki, dan lain-lain untuk meningkatkan fungsi renal secara semula jadi.

Sebelum ini:Boleh gusi Acacia merawat penyakit buah pinggang?

Artikel seterusnya:TIDAK

Tag: penyakit buah pinggang kronik

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat