WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Rawatan Buah Pinggang Kronik >

Boleh gusi Acacia merawat penyakit buah pinggang?

2018-09-24 09:55

Boleh gusi Acacia merawat penyakit buah pinggang?Dalam perubatan moden, ia sering digunakan sebagai rawatan bagi kesakitan dan kerengsaan. Dan ia boleh melindungi hati, buah pinggang dan Kesihatan organ lain. Cara yang baik maka gusi acacia kerja untuk memperbaiki fungsi buah pinggang?

Gusi Arab terdiri daripada saccharides dan glycoporteins dan ianya kaya dengan sifat antioksidan. Seperti yang kita semua tahu, pesakit penyakit buah pinggang akan mengalami ketidakseimbangan elektrolit, protein dalam air kencing, air kencing darah, tekanan darah tinggi, bengkak, dan sebagainya disebabkan oleh kerosakan buah pinggang. Mujurlah, gum acacia boleh membantu mengurangkan gejala-gejala dan komplikasi bagi pesakit yang menghidapi penyakit buah pinggang.

Kerana rosak buah pinggang gagal berfungsi dengan baik dan mereka dicadangkan untuk mempunyai diet rendah protein. Ia adalah selamat untuk mempunyai gusi Arab bersama-sama dengan diet rendah protein. Dan ia boleh menghasilkan sisa kurang di dalam badan dan boleh membantu mengurangkan bebanan buah pinggang.

Bahasa Arab gusi boleh membantu BUN tinggi rendah (darah urea nitrogen) untuk mengurangkan banyak negeri uremic disebabkan oleh pembentukan sisa bernitrogen dan toksin.

Beberapa kajian menunjukkan bahawa ia mempunyai sifat-sifat anti-bakteria yang secara khusus menyasarkan periodontal bakteria.

Ia juga adalah polimer karbohidrat yang boleh pecahan dalam usus besar. Dan ia juga boleh membekalkan selulosa yang boleh menggalakkan pergerakan najis dan mencegah sembelit. Di samping itu, ia juga boleh menurunkan tekanan darah tinggi, mengurangkan tahap kolestrol yang tinggi dan merawat kencing manis dan sebagainya.

Melalui analisis di atas, kita dapat melihat bahawa gusi Bahasa Arab adalah sangat berguna untuk kesihatan buah pinggang.

Dan selain dari herba, orang lain juga bermanfaat untuk kesihatan buah pinggang. Sebagai contoh:

Dandelion akar

Ia boleh membantu melaksanakan tambahan bahan buangan dan toksin dari badan dan menyediakan persekitaran dalaman yang baik untuk badan.

Minyak ikan

Ia boleh membantu menggalakkan peredaran darah, meningkatkan aliran darah dan menyediakan dalam oxidant cukup untuk badan.

Penyakit buah pinggang dicirikan oleh beransur-ansur kehilangan fungsi buah pinggang. Oleh itu, apa yang perlu kita lakukan adalah untuk melindungi fungsi buah pinggang.

Sebelum ini:Sakit kepala dan Edema, apa yang harus kita lakukan dengan penyakit ginjal Polycystic

Artikel seterusnya:Apakah rawatan yang semula jadi untuk penyakit buah pinggang kronik

Tag: penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat