WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Rawatan Buah Pinggang Kronik >

Pengecutan buah pinggang dan rawatan ia

2018-09-03 09:31

Pengecutan buah pinggang dan rawatan iaPengecutan buah pinggang mungkin berlaku dalam buah pinggang kiri atau kanan atau kedua-duanya. Sesetengah orang dilahirkan dengan buah pinggang yang lebih kecil, tetapi beberapa induced oleh penyakit. Saiz biasa yang purata buah pinggang perlu 10 ~ 12 sm panjang; 5 ~ 7 cm lebar; 3 ~ 5 cm tebal. Jadi jika buah pinggang anda adalah lebih kecil daripada tahap normal, anda perlu memberi perhatian kepadanya, yang mungkin menandakan buah pinggang anda telah rosak dalam beberapa cara.

Sebab biasa pengecutan buah pinggang

Jangka panjang penyakit buah pinggang akan merosakkan tisu buah pinggang, terutamanya glomeruli, sekali gus mendorong buah pinggang mengecut. Jadi apabila orang mendapat ketidakcukupan buah pinggang, terutamanya kegagalan buah pinggang dan Uremia, peringkat creatinine serum dan urea nitrogen akan meningkat, maka buah pinggang akan rosak serius, sekali gus mendorong buah pinggang mengecut. Selain daripada renalis phthisis, stenosis arteri buah pinggang belakang dan kongenital displasia buah pinggang juga boleh menyebabkan buah pinggang mengecut.

Bagi penghidap buah pinggang yang lebih kecil, mereka perlu memberi perhatian yang tinggi kepadanya. Kerana hanya GFR adalah lebih rendah daripada 50%, gejala-gejala seperti buah pinggang mengecil akan berlaku. Dalam satu perkataan, atrofi ginjal adalah berkait rapat dengan jangka panjang penyakit buah pinggang. Perubahan fungsi buah pinggang dan buah pinggang atrofi adalah pelengkap antara satu sama lain, apabila pesakit atrofi buah pinggang sudah atau tidak dapat dielakkan akan muncul disfungsi renal dan kegagalan buah pinggang, uremia.

Rawatan pengecutan buah pinggang

Apabila orang mendapat pengecutan buah pinggang, mereka perlu mengambil tindakan dengan segera untuk mengelakkan penyakit ini menjadi lebih teruk. Seperti yang kita semua tahu selepas buah pinggang mengecut sukar untuk menarik balik, tetapi dengan bantuan rawatan sewajarnya, fungsi buah pinggang boleh diperbaiki. Osmotherapy perubatan mikro-Cina adalah salah satu terapi yang berkesan, ia adalah ofShijiazhuang terapi unik Hospital penyakit buah pinggang, dengan bantuan itu, lebih dan lebih ramai orang telah kembali kepada kehidupan normal.

Jika anda ingin tahu lebih lanjut mengenai sebab-sebab biasa dan rawatan pengecutan buah pinggang atau perlukan sebarang bantuan dalam merawat pengecutan buah pinggang, anda dialu-alukan untuk menghubungi kami melalui e-mel, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Apakah ia kemungkinan untuk menarik balik buah-pinggang mengecil dalam penyakit buah pinggang kronik

Artikel seterusnya:Bagaimana penyakit buah pinggang boleh sel Stem terapi membantu Polycystic pesakit

Tag: Pengecutan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat