WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Rawatan Buah Pinggang Kronik >

Apakah ubat-ubatan herba Cina baik untuk fungsi buah pinggang

2018-08-20 09:25

Apakah ubat-ubatan herba Cina baik untuk fungsi buah pinggangApakah ubat-ubatan herba Cina yang berguna untuk memperbaiki fungsi buah pinggang? Ubat-ubatan herba Cina terkenal dengan kesan Penyembuhan, ia digunakan secara meluas dalam merawat penyakit buah pinggang pada hari-hari kami. Tetapi beberapa orang yang tahu apakah herba yang baik untuk fungsi buah pinggang, hari saya akan berkongsi anda beberapa maklumat mengenai aspek ini.

Ubat-ubatan herba Cina seperti akar Stephania Fourstamen, Astragalus mongholicus rhizoma alismatis, cyathula ubat-ubatan akar, rehmannia, bighead atractylodes rhizome memainkan fungsi yang sama sebagai ubat-ubatan Barat seperti ACEI, ARBs, Antiplatelet flocculant dan agen sitotoksik, mereka boleh digunakan untuk merawat proteinuria.

HERBAL Cina zaocys dhumnade, silkworm yang sengit, lumbricus boleh meningkatkan peredaran darah dari buah pinggang dan melindungi fungsi buah pinggang dalam merawat penyakit buah pinggang.

Ubat-ubatan herba Cina seperti honeysuckle, Astragalus mongholicus, dandelion dan Oldenlandia diffusa boleh menghilangkan keradangan dan melegakan proteinuria. Dalam apa-apa cara, mereka boleh memperbaiki fungsi buah pinggang dan melindungi buah pinggang dari kerosakan selanjutnya.

Ubat-ubatan herba Cina seperti Astragalus membranaceus, salvia miltiorrhiza, poria cocos, cacing, rehmannia, likuoris, gandingan dengan ACEI atau ARBs boleh digunakan untuk mengurangkan proteinuria dan melindungi fungsi buah pinggang.

Dalam satu perkataan, ubat herba Cina boleh memainkan fungsi-fungsi anti keradangan, anti pembekuan, kemusnahan, meluaskan saluran darah, menggalakkan peredaran darah, membuang darah stasis dan menyediakan Pemakanan untuk buah pinggang rosak, dan fungsi-fungsi itu Apakah ubat-ubatan barat yang tidak dapat mencapai. Tetapi ia tidak bermakna ubat-ubatan herba Cina boleh bekerja semata-mata untuk merawat penyakit buah pinggang, ia perlu bekerjasama dengan ubat-ubatan barat atau teknik-teknik pembersihan darah lanjutan kadang-kadang.

Sebelum ini:Kulit kayu manis boleh digunakan dalam merawat penyakit buah pinggang kronik

Artikel seterusnya:Pesakit penyakit buah pinggang peringkat 4 Elakkan dialisis

Tag: Fungsi buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat