WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Rawatan Buah Pinggang Kronik >

Kulit kayu manis boleh digunakan dalam merawat penyakit buah pinggang kronik

2018-08-19 10:34

Kulit kayu manis boleh digunakan dalam merawat penyakit buah pinggang kronikKulit kayu manis boleh digunakan dalam merawat penyakit buah pinggang kronik? Sebagai rempah yang biasa, kulit kayu manis juga boleh digunakan sebagai ubat herba, ia mempunyai manfaat daripada mengurangkan tahap urea dan creatinine dalam penyakit buah pinggang.

Menurut penyelidikan, yang sebahagian besarnya fungsi kulit kayu manis adalah meningkatkan peredaran darah, besarkan darah vaskular dan menggalakkan peluh. Jadi herba ini adalah sangat membantu bagi meningkatkan kesan rawatan ubat-ubatan lain. Dengan bantuan herba ini, peringkat tinggi creatinine boleh diturunkan ke tahap yang tertentu.

Walaupun, ianya tidak sesuai untuk semua orang. Bagi penghidap Lupus erythematosus, kencing manis, kanser, batuk kering, Sindrom Clinacteric, penyakit Chronic hati, penyakit berdarah dan sebagainya, Semua mereka harus mengelak daripada menggunakannya. Jika anda ingin tahu sama ada anda boleh makan atau tidak, anda boleh menghantar maklumat anda kepada kami melalui e-mel, maka kami akan menjawab permohonan anda secepat mungkin dengan nasihat yang anda inginkan.

Dari itu kita dapat tahu bahawa kulit kayu manis boleh digunakan dalam merawat penyakit buah pinggang kronik dengan tahap tinggi creatinine, tetapi jika anda ingin mengurangkan creatinine tinggi itu kembali kepada paras normal hanya bergantung pada satu atau dua jenis herba yang tidak mencukupi, anda juga perlu mendapatkan bantuan daripada syste MaTiC rawatan.

Perubatan Cina sebagai salah satu terapi yang berkesan dalam merawat penyakit buah pinggang boleh rendahkan tahap tinggi creatinine dengan memperbaiki fungsi buah pinggang. Semasa rawatan, doktor akan mengatur perlakuan yang berbeza untuk bekerjasama dengan terapi ini untuk mencapai kesan penyembuhan yang lebih baik

Sebelum ini:Peringkat mana adalah 1.8 Creatinine dalam dan bagaimana untuk mengurangkan ia

Artikel seterusnya:Apakah ubat-ubatan herba Cina baik untuk fungsi buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang kronik rawatan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat