WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Rawatan Buah Pinggang Kronik >

Peringkat mana adalah 1.8 Creatinine dalam dan bagaimana untuk mengurangkan ia

2018-08-14 16:38

Peringkat mana adalah 1.8 Creatinine dalam dan bagaimana untuk mengurangkan iaPeringkat mana itu creatinine 1.8 di dan bagaimana untuk mengurangkan ia? Creatinine adalah salah satu penunjuk fungsi buah pinggang, biasanya kita dapat tahu peringkat mana penyakit itu sedang mengikut peringkat creatinine, tetapi ia bukanlah semua sama, kerana ada banyak faktor boleh menjejaskan tahap itu. Seterusnya, marilah kita lihat beberapa maklumat mengenainya.

Yang peringkat tahap creatinine 1.8 sedang?

Buah pinggang mempunyai fungsi pampasan yang kukuh, begitu sahaja jika fungsi buah pinggang adalah lebih rendah daripada 50%, peringkat creatinine mula meningkat. Jadi di bawah sebahagian keadaan sebaik sahaja peringkat creatinine adalah lebih tinggi daripada paras normal (0.5-1.3 mg/dl), yang bermakna buah pinggang telah rosak di tahap yang tertentu tetapi yang memang tidak sama, kerana faktor-faktor seperti sejuk, demam, diet semua daripada mereka boleh mempengaruhi dalam tahap Ia.

Di klinik, tidak termasuk dalam faktor Patologi, tahap creatinine 1.8 cara penyakit ini sekarang adalah di peringkat 2, hampir Fasa 3 (melebihi 2.0). Pada peringkat ini buah pinggang ini rosak ringan dan ada yang masih tinggal lebih daripada fungsi buah pinggang 60% boleh bekerja biasanya, supaya ia boleh dirawat dengan rawatan tepat pada masanya.

Bagaimana untuk lebih rendah creatinine 1.8 kembali ke normal?

Seperti yang kita sebutkan di atas, creatinine 1.8 adalah di peringkat 2 dan ada kemungkinan untuk menarik balik, selagi pesakit boleh mendapatkan rawatan tepat pada masanya.

Di sini saya mengesyorkan mikro-Cina Osmotherapy ubat-ubatan kepada pesakit yang berada dalam situasi ini. Terapi ini boleh rendahkan creatinine yang tinggi dengan memperbaiki fungsi buah pinggang. Terdapat banyak jenis herba dalam terapi ini, jadi semasa rawatan, doktor akan mengaturkan herba berbeza mengikut keadaan pesakit. Jika anda ingin tahu maklumat lanjut mengenai rawatan ini, anda boleh meninggalkan mesej kepada kami, kami akan memberikan maklumat yang anda mahu secara percuma.

Sebelum ini:Bagaimana untuk merawat penyakit buah pinggang tanpa dialisis dan pemindahan

Artikel seterusnya:Kulit kayu manis boleh digunakan dalam merawat penyakit buah pinggang kronik

Tag: Creatinine

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat