WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Sindrom nefrotik > prognosis sindrom nefrotik >

Bagaimana untuk meningkatkan Prognosis bagi Membranous Nephropathy

2018-07-02 14:42

Bagaimana untuk meningkatkan Prognosis bagi Membranous NephropathyMembranous nephropathy adalah disebabkan oleh Pemekatan sebanyak mungkin membran bawah tanah glomerular dan ia terutamanya mempengaruhi orang antara usia 30~50.Membranous glomerulonephritis adalah benar-benar gaya tertentu GN. Disposable berkembang apabila keradangan struktur-struktur dari buah pinggang membawa kepada satu masalah dengan fungsi buah pinggang.

Tips bagaimana untuk meningkatkan prognosis membranous nephropathy?

1. dalam diet garam yang rendah mungkin boleh membantu dengan bengkak dalam pemilikan dan kaki. Pil air atau diuretics boleh membantu serta masalah ini. Diet rendah protein mungkin boleh membantu. Diet protin sederhana yang boleh dicadangkan.

2. mengawal tahap tekanan darah dan proteinuria memainkan peranan yang penting dalam membantu prognosis bagi membranous nephropathy. Mengawal proteinuria banyak terletak kurang dari 1g/d dan tekanan darah tinggi dalam 125/75 mmHg boleh meningkatkan hasil penyakit.

3. terapi ini adalah clincher dalam mempengaruhi perkembangan Membranous Nephropathy. Masalah adalah pilihan rawatan yang terbaik dengan penyakit. Ia bertujuan merawat penyakit dari sebab-sebab untuk berhenti perkembangan penyakit.

Sebelum ini:Tiyatien kini daripada Sindrom nephrotic

Artikel seterusnya:TIDAK

Tag: Membranous Nephropathy

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat