WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit Ginjal Polikistik > Prognosis penyakit ginjal polikistik >

Strategi belanjawan baru untuk menguruskan gaya hidup dialisis anda secara efektif

2018-02-27 19:36

Strategi belanjawan baru untuk menguruskan gaya hidup dialisis anda secara efektifApabila anda hidup pada pendapatan yang tetap, seperti yang ramai orang dengan akhir peringkat buah pinggang penyakit (ESRD), ia adalah penting untuk bajet dengan teliti dan mengelakkan perbelanjaan yang tidak perlu ke tahap minimum. Jika anda adalah pesakit dialisis dengan pendapatan yang ditetapkan, ia adalah penting untuk pendekatan menanggung bil-bil, membeli barangan keperluan, dan membuat pembelian tidak penting dalam cara yang membolehkan anda untuk menampung keperluan anda tanpa hidup luar bermaksud anda.

Pesakit-pesakit dialisis boleh cuba mengurangkan kos makanan sambil mengekalkan diet buah pinggang mereka. Memasak di rumah berbanding makan di luar adalah cara mudah untuk menjimatkan wang. Buah pinggang Hospital di china menunjukkan resipi hidangan harian yang murah, berkhasiat dan mudah untuk membuat.

Kerana anda akan menyedari peningkatan dalam kos insurans dan potongan bajettelah membuat ia amat sukar bagi sesetengah orang mampu penjagaan gigi. Apabila melawat pejabat doktor gigi tidak dilaksanakan bagi pesakit-pesakit dialisis, mereka boleh mendapatkan pilihan yang lain seperti:

Pergigian Lifeline rangkaian yang boleh menawarkan Perkhidmatan Pergigian menyeluruh untuk rakyat dengan ESRD melalui doktor 15,000 sukarelawan.

Sebuah sekolah pergigian di kawasan anda boleh menawarkan Perkhidmatan Pergigian yang percuma atau dikurangkan. Banyak kemudahan latihan pergigian membenarkan pelajar untuk merawat pesakit di bawah pengawasan seorang doktor gigi yang berpengalaman, berlesen.

Dibiayai Kerajaan Persekutuan Pusat Kesihatan Komuniti juga menyediakan perkhidmatan kesihatan percuma atau kos dikurangkan, termasuklah penjagaan gigi.

Memikirkan tentang kegiatan musim panas? Anda boleh mendapatkan satu National Park Perkhidmatan akses Pas dan melawat lebih daripada 2000 Taman Negara secara percuma. Pas akses (Golden akses Passport) menawarkan kemasukan percuma seumur hidup individu dengan ESRD. Pas adalah sah pada Perkhidmatan Taman Negara, Biro pengurusan tanah, Biro penebusgunaan, ikan dan hidupan liar Perkhidmatan dan perkhidmatan hutan USDA. Anda boleh melawat laman web Perkhidmatan Taman Negara ini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai cara untuk memohon.

Anda tidak perlu menjadi tidak selesa kerana anda hidup pada pendapatan yang tetap. Terdapat tempat-tempat di Amerika Syarikat di mana anda boleh hidup dengan selamat dan yang lebih mampu kepada bajet bulanan anda. Perkara yang paling penting perlu dipertimbangkan apabila memilih untuk bergerak adalah menentukan lokasi anda dikehendaki dialisis penginapan. Perkara lain yang perlu dipertimbangkan adalah kos sara hidup yang rendah dan rendah cukai harta, purata jenayah (pemerkosaan, burglaries dan serangan), aktiviti-aktiviti yang sesuai, jenis pengangkutan yang disediakan dan kos kemudahan tempatan (Perkhidmatan Dobi, tempat makan, Hiburan, dan lain-lain). Jika anda sedang memikirkan tentang menempatkan di luar Amerika Syarikat, keprihatinan tambahan adalah kerajaan yang demokratik, dan sistem kewangan.

Oleh itu lokasi yang ideal untuk pesakit dialisis yang berjimat adalah salah satu di mana banyak bentuk rawatan dialisis yang sedia ada serta di mana tanah, cukai harta, dan kemudahan dan murah. Beberapa contoh yang mungkin bernilai mengingati adalah seperti berikut:

Tallahassee, Florida - ia mempunyai tiada cukai pendapatan negara, dan merupakan salah satu tempat yang termurah untuk tinggal di negara. Sebagai contoh, di Woodmont hidup Apartments, yuran sewa bulanan termasuk tiga hidangan harian, Perkhidmatan Dobi dan pengangkutan berjadual ke tempat-tempat penting. PekanKolej ini sesuai kerana jenayah yang rendah dan acara-acara kebudayaan dan hiburan yang murah.

Thomasville, Georgia - bandar ini telah amat diiktiraf sebagai salah satu tempat yang terbaik untuk hidup dengan pendapatan tetap di Amerika Syarikat. Laporan "Tunjukkan awal" CBS pada bulan Oktober 2005 chronicled bandar Selatan luar bandar, ladang dan tarikan-tarikan Luaran, bagi yang rendah kos cukai harta hidup dan rendah. Pada 2010, Thomasville pernah ada kes pembunuhan dalam selama 8 tahun dan adalah di bawah purata jenayah AS dalam beberapa bidang penting sepertipemerkosaan, burglaries dan serangan. Kerana kekayaan aktiviti luaran dan kewujudan Kumpulan pesara, bajet anda boleh menampung perbelanjaan anda hidup dan riadah.

Selain itu, majalah Forbes Tempahan kedudukan tempat termurah 100 yang terbaik untuk hidup di Amerika berdasarkan kemampuan, kadar jenayah ganas, kadar pengangguran, purata gaji dan budaya hidup.

Kerana kemajuan perubatan individu dengan akhir peringkat buah pinggang penyakit (ESRD) sekarang hidup lagi. Walaupun dialisis bukan penawar, itu boleh memanjangkan hayat seseorang. Walaupun rawatan dialisis mempunyai potensi untuk menyebabkan komplikasi dan tekanan, menyesuaikan diri dan menukar bajet anda dan belajar untuk mengamalkan gaya hidup dialisis yang baru anda boleh meningkatkan kualiti kehidupan anda dengan mengurangkan tekanan dan kesan-kesan negatif yang berkaitan dengan penyakit buah pinggang peringkat akhir.

Sebelum ini:Terlepas strategi mencegah pesakit buah pinggang kronik (CKD) penyakit semasacuti

Artikel seterusnya:TIDAK

Tag: Dialisis mengurus gaya hidup

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat