WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit Ginjal Polikistik > Prognosis penyakit ginjal polikistik >

Terlepas strategi mencegah pesakit buah pinggang kronik (CKD) penyakit semasacuti

2018-02-27 19:28

Terlepas strategi mencegah pesakit buah pinggang kronik (CKD) penyakit semasa cutiMusim cuti perlu masa yang menggembirakan dan meriah tahun ini untuk menyambung atau sambung semula dengan keluarga dan rakan-rakan. Walau bagaimanapun, bagi kebanyakan orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD), cuti berkhidmat sebagai peringatan berterusan "lebih baik" masa Bilakah mereka tidak perlu bimbang tentang sekatan kesihatan yang teruk mereka. Antara mengelak makanan yang jatuh di luar sekatan diet mereka, bertanding dengan lain-lain penyakit (loya, keletihan, sakit) dan bergelut dengan bajet yang tetap; ramai orang yang mempunyai penyakit buah pinggang kronik (CKD) mungkin membenci musim cuti. Dengan mengekalkan beberapa idea-idea yang mudah diingat semasa musim cuti inianda akan mengelakkan masalah tambahan dan mempunyai masa yang menyeronokkan.

Jangan cuba keterlaluan itu. Tekanan untuk membeli Hadiah dengan wang yang anda tidak mungkin merupakan sumber stres dan kemurungan ramai dengan CKD pada pendapatan yang tetap. Menetapkan bajet holiday realistik dan mengingati bahawa ianya di "fikir ia dikira" boleh membantu melegakan tekanan dan membantugolongan CKD di mengambil bahagian dalam kegembiraan cuti. Kebanyakan orang benar-benar menghargai pemikiran Nota tulisan tangan yang tulus ikhlas.

Tekanan darah tinggi adalah punca nombor dua kegagalan buah pinggang dan tempat orang-orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) pada meningkatkan risiko penyakit jantung. Jika tekanan darah anda sudah tinggi, jangan lupa untukmengambil ubat tekanan darah anda seperti yang telah ditetapkan dan berwaspada dengan sekatan diet buah pinggang anda.

Kesepian boleh hadir terutama pada masa ini tahun. Walau bagaimanapun, anda tidak bersendirian. Bercakap dengan pekerja sosial anda jika anda merasa teramatlembab. Selain itu, buah pinggang hospital di china menerima mesej e-mel sehari-hari dan walaupun kita tidak profesional perubatan dan menawarkan nasihat tidak,buah pinggang hospital di china kakitangan adalah sentiasa bersedia untuk mendengar.

Kerana buah pinggang anda akan tidak berfungsi dengan baik (sama sekali), andaperlu amat berhati-hati tentang apa yang anda makan dan minum sewaktu musimcuti kerana nutrien boleh membina dalam darah dan menyebabkan lain-lain masalah dengan jantung dan sakit sendi anda. Jadi kelaziman, pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) akan mahu mengehadkan protin, natrium, kalium, fosforus danbendalir dalam diet mereka. Berunding dengan pakar diet buah pinggang anda untuk membantu membina rancangan disesuaikan makanan yang mana sesuai untukanda sepanjang musim cuti perayaan.

Merokok tembakau dan minum arak dalam jumlah yang besar boleh meletakkan pesakit CKD risiko tekanan darah tinggi dan satu kejadian kardiovaskular. Jadi janganlah melakukannya! Apa yang anda perlu lakukan adalah ingat untuk kekal aktif secara fizikal sepanjang cuti. Ini boleh anda "peluru ajaib" kerana kajian telah menunjukkan bahawa sekurang-kurangnya 30 minit senaman lima hari dalam seminggu boleh membantu meningkatkan pengurusan berat badan, mengawal tekanan darah dan mengurangkan tahap gula darah semua pada masa yang sama.

Cabaran sebenar cuti adalah bersedia dari segi fizikal dan emosi. Dengan membuat perancangan lebih awal bagaimana anda akan menghabiskan cuti anda, dengansiapa dan bagaimana anda boleh bajet perbelanjaan anda boleh mengurangkan kebimbangan dan kemurungan serta meningkatkan kemungkinan mempunyai pengalaman positif. Anda akan Tempahan dipenuhi dengan meluangkan masa bersamaorang yang anda suka dan yang memahami sekatan peribadi anda. Oleh itu, KidneyBuzz.com menggalakkan anda untuk berseronok semasa cuti mengambil bahagian dalam aktiviti-aktiviti yang anda nikmati dan regangan diri anda sedikit denganmencuba strategi baru ini musim cuti ini.

Sebelum ini:Senaman yang menghairankan tabiat itu menyebabkan komplikasi dalam penyakitbuah pinggang

Artikel seterusnya:Strategi belanjawan baru untuk menguruskan gaya hidup dialisis anda secara efektif

Tag: menghalang cuti Penyakit buah pinggang strategi terlepas

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat