WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit Ginjal Polikistik > Prognosis penyakit ginjal polikistik >

Apakah kecederaan biasa penyakit ginjal polycystic?

2017-12-27 22:33

Apakah kecederaan biasa penyakit ginjal polycystic?Kerosakan ginjal polycystic, anda harus faham, kerana buah pinggang polycystic akan membenarkan pesakit untuk menanggung tiada mudarat kecil, merosakkan badan dan roh, untuk mengelakkan bahaya penyakit, kita perlu membetulkan memahamikerosakan ginjal polycystic, dan secepat mungkin ke Rawatan profesional hospital, rawatan penyakit dapat mengurangkan penyakit bahaya benar-benar betul. Inilah kerosakan yang boleh disebabkan oleh penyakit ginjal polycystic

1, renal calculi dan kalsifikasi dalam buah pinggang

Selepas penyakit ini, jika pesakit tidak membayar perhatian kepada diet mereka, maka ia adalah mudah untuk membawa kepada batu buah pinggang. Apabila pesakitmengalami kesakitan yang meningkat, hematuria mengangkat atau dalaman, kemungkinan kombinasi batu-batu yang harus dipertimbangkan. Oleh itu, pesakit harusberhati-hati.

2, menjejaskan fungsi buah pinggang

Jika pesakit sista kecil, juga tidak boleh mengabaikan kewujudannya, mempunyai pesakit sista buah pinggang perlu menyemak secara kerap, kenaikan sekali ditemui, segera pergi ke hospital penyakit buah pinggang bagi mendapatkan rawatan secara kerap. Jika tidak, sista buah pinggang tersebut meningkatkan sentiasa, juga boleh menjejaskan fungsi buah pinggang dan mempunyai protein dalam air kencing, air kencing, kerusi sedan, hipertensi ini, fungsi buah pinggang tidak dapat menyelaras komplikasi, yang serius juga boleh menyebabkan buah pinggang kegagalan fungsi, walaupun kejadian uremia.

3, berkembang ke dalam sinus di buah pinggang

Dinding sista mudah sista buah pinggang oleh lapisan nipis tisu berserabut dilindungi dengan lapisan squamous epitelium, mengandungi cecair kuning rumput. Sejumlah kecil sista mengandungi cecair berdarah. Selepas jangkitan, dinding boleh menebal, mengandungi cecair likat. Sista berhampiran hilum daripada sinus ginjal yang tumbuh ke dalam sinus di buah pinggang dan dipanggil Sista renal pelvis. Ia mungkinsista yang dibangunkan dari yang sista limfa atau sisa tisu dari embrio ginjal.

4, jangkitan saluran kencing

Ini adalah salah satu komplikasi paling biasa sista buah pinggang dalam pesakit wanita. Ia merangkumi cystitis, pyelonephritis, sista jangkitan dan nanah perirenal. Rupa leucocytes, tiub air kencing, dan tindak balas yang cepat kepada konvensional antijangkitan terapi akan memberi manfaat kepada diagnosis pyelonephritis, manakaladarah positif budaya dan karkas tapak tertentu cenderung untuk jangkitan fibrosis,dan CT boleh dijumpai dalam berjangkit sista.

5, sista tersebut di sebelah pelvis

Untuk pesakit-pesakit dengan buah pinggang sista terdapat banyak bahaya, sista buah pinggang adalah lebih biasa di parenchyma di buah pinggang, lapisan luar otakadalah lebih biasa. Dinding sista semata-mata oleh lapisan nipis tisu berserabut dilindungi dengan lapisan squamous epitelium, mengandungi cecair kuning rumput. Sejumlah kecil sista mengandungi cecair berdarah. Selepas jangkitan, dinding boleh menebal, mengandungi cecair likat. Sista berhampiran hilum daripada sinus ginjal yang tumbuh ke dalam sinus di buah pinggang dan dipanggil Sista renal pelvis. Ia mungkin sista yang dibangunkan dari yang sista limfa atau sisa tisu dari embrio ginjal. Ini adalah salah satu daripada bahaya sista buah pinggang.

6, sista cancerate

Jika sista buah pinggang tersebut tidak akan dilayan dengan cara yang tepat pada masanya, kerana penyakit ini terus meningkat, pesakit akan menghadapi serangan kanser. Apabila pesakit-pesakit dengan buah pinggang sakit atau hematuria (dan) perubahan, kehilangan berat badan, meningkat kadar pemendapan biasanya, anemiaadalah tidak selaras dengan fungsi buah pinggang, atau meningkat pada pesakit dengan renal Karsinoma sel-sel darah merah, harus berhati-hati, seperti awal sebagaimungkin bagi diagnosis CT, perlu bagi mengelakkan pengunaan kaedah angiografiarteri buah pinggang.

7, membawa kepada kegagalan buah pinggang, uremia walaupun

Jika sista buah pinggang tersebut tidak dirawat dalam masa, ia boleh menyebabkanmasalah yang serius. Kenaikan sista buah pinggang tidak berhenti-henti, masih boleh menjejaskan fungsi buah pinggang, teman disertai dengan uric protein, air kencing, Kereta, hipertensi, fungsi buah pinggang adalah tidak sesuai komplikasi serius Mesyuarat masih boleh menyebabkan kegagalan fungsi buah pinggang, walaupun dalam kejadian uremia.

Sebelum ini:TIDAK

Artikel seterusnya:Apakah kaedah pencegahan untuk penyakit ginjal polycystic?

Tag: penyakit ginjal polycystic

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat