WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Prognosis Penyakit Ginjal Kronik >

Apakah jangka hayat untuk pesakit dengan penyakit buah pinggang peringkat 3

2018-07-24 02:46

Apakah jangka hayat untuk pesakit dengan penyakit buah pinggang peringkat 3Mengikut tahap kadar penapisan Glomerular (GFR), penyakit buah pinggang kronik (CKD) boleh dibahagikan kepada lima peringkat. Penyakit buah pinggang kronik peringkat 5 merupakan akhir peringkat buah pinggang penyakit ini, tahap paling teruk penyakit buah pinggang. Walau bagaimanapun, Fasa 3 penyakit buah pinggang kronik adalah peringkat yang penting, jika pesakit boleh mendapatkan tepat pada masanya dan betul rawatan dalam peringkat ini, mereka mungkin mendapat peluang untuk Elakkan dialisis dan pemindahan. Sekarang di sini kita akan bercakap tentang peringkat 3 penyakit buah pinggang yang kronik dan hayat untuk Kumpulan ini pesakit.

Sesuatu tentang penyakit buah pinggang peringkat 3, anda perlu tahu

Seorang yang mempunyai tahap 3 penyakit buah pinggang kronik mempunyai kerosakan buah pinggang dengan sederhana pengurangan dalam GFR daripada 30-59ml/min. Di peringkat 3 penyakit buah pinggang kronik setiap orang adalah lebih cenderung untuk mengalami komplikasi buah pinggang penyakit seperti anemia, tekanan darah tinggi atau penyakit tulang dan sebagainya.

Mengapa peringkat 3 merupakan peringkat yang penting daripada diseaes buah pinggang?

Kita panggil peringkat 3 penyakit buah pinggang kronik titik pemisah. Maka mengapa kita katakan itu? Penyakit buah pinggang kronik peringkat 1 dan peringkat 2 penyakit buah pinggang kronik adalah seperti dua peringkat bahawa syarat-syarat yang tidak teruk, dan keadaan penyakit yang boleh dirawat secara umum. Walau bagaimanapun, fasa 4 penyakit buah pinggang yang kronik dan Fasa 5 min penyakit buah pinggang kronik yang banyak fungsi buah pinggang telah hilang, ia adalah hampir mustahil untuk menterbalikkan keadaan. Manakala bagi pesakit tahap 3 penyakit buah pinggang kronik, ia adalah amat perlu bagi mereka untuk menerima rawatan berkesan untuk mengawal perkembangan keadaan, sebaliknya keadaan membangunkan 4 penyakit buah pinggang kronik. Penyakit buah pinggang kronik tahap 3 mempunyai kemungkinan tertentu untuk dimansuhkan.

Apakah hayat pesakit dengan penyakit buah pinggang 3 peringkat

Untuk jangka hayat pesakit penyakit buah pinggang kronik tahap 3, ia adalah sukar untuk mengatakan. Orang yang berlainan mempunyai keadaan yang berbeza dan keputusan. Banyak faktor yang boleh mempengaruhi jangka hayat, seperti rawatan yang anda mengambil, anda tabiat kehidupan, persekitaran, mood anda dan sebagainya. Juga untuk pesakit-pesakit dialisis, sesetengah boleh hati selama lebih daripada 5 tahun, manakala sesetengah tidak boleh.

Jika pesakit penyakit buah pinggang kronik tahap 3 boleh mengambil rawatan cekap dalam masa, fungsi buah pinggang dijangka dapat dipertingkatkan, maka mereka boleh menjalani kehidupan normal seperti orang lain lakukan. Osmotherapy perubatan mikro-Cina biasanya digunakan untuk menyelamatkan buah pinggang pesakit sendiri. Ia berdasarkan ubat-ubatan herba Cina, tetapi digunakan Luaran. Ramai pesakit asing menggambarkannya sebagai Urutan, sangat selesa. Kerana ia boleh memainkan fungsi-fungsi beberapa ubat-ubatan barat tidak dapat mencapai, ia digunakan untuk membaiki kerosakan buah pinggang dan memulihkan fungsi buah pinggang.

Sebelum ini:Jangka hayat kegagalan buah pinggang peringkat 4

Artikel seterusnya:Apakah ia kemungkinan bagi pesakit penyakit buah pinggang peringkat 3 untuk kehidupan kembali Normal

Tag: Penyakit buah pinggang peringkat 3

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat