WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Prognosis Penyakit Ginjal Kronik >

Masa yang dihabiskan dengan kemungkinan pancutan Nephrologist anda hidup

2018-03-18 10:38

Masa yang dihabiskan dengan kemungkinan pancutan Nephrologist anda hidupKekerapan dan jumlah masa yang dihabiskan dengan Nephrologist anda boleh meningkatkan peluang anda hidup

Kekerapan dan tempoh Nephrologist-hubungan adalah penting untuk meningkatkan jangka hayat pesakit dialisis sama ada rumah, peritoneal, waktu malam atau di pusat. Satu kajian baru yang mempunyai implikasi kepada semua pesakit-pesakit dialisis yang mendapati bahawa hubungan yang lebih kerap dan lagi pesakit-doktor dalam suasana rawatan hemodialisis adalah songsang dikaitkan dengan kematian dan kemasukan hospital. Keputusan kajian ini selanjutnya mencadangkan bahawa setiap 5 minit lebih pendek tempoh hubungan dikaitkan dengan risiko tinggi 5 peratus daripada mati. Apa maknanya untuk pesakit-pesakit dialisis pada amnya?

Mesyuarat rutin yang kerap akan membolehkan Nehprologist anda untuk mendiagnosis apa-apa isu yang anda hadapi berkenaan rawatan atau ubat-ubatan serta merta untuk mengatasi mana-mana baru tepi kesan atau mana-mana gejala-gejala lain. Selain itu, beliau boleh membantu anda kepala dari penyakit-penyakit yang mungkin. Sebagai contoh, jika anda mempunyai tahi lalat pada kulit anda yang telah berubah warna atau saiz, doktor anda boleh merujuk anda kepada pakar dermatologi (doktor kulit) untuk melakukan biopsy untuk memeriksa kanser kulit. Walaupun anda mungkin akan berasa baik anda masih perlu mengekalkan lawatan secara kerap dengan Nephrologist anda.

Gunakan masa anda dengan bijak dengan membuat perancangan apa yang anda akan berbincang dengan anda Nephrologist sebelum Lawatan. Menurut Eric Van De Graaff, MD, "saya menawarkan satu lagi peluang untuk menggali sehingga apa-apa soalan yang mereka ada dan saya saya bertemu dengan senyap utter. " oleh itu, walaupun anda sudah tahu Nephrologist anda tip-tip berikut boleh membantu:

Tuliskan jawapan anda menjawab.

Ambil perhatian ubat-ubatan, dos, dan berapa kerap anda mengambil mereka.

Membawa keputusan ujian terbaru dari kerja-kerja makmal.

Mengambil Nota semasa lawatan termasuk langkah-langkah yang seterusnya untuk penjagaan anda.

Membuat susulan temujanji dengan doktor.

Di rumah, menyemak Nota-nota dan mengambil tindakan yang disyorkan.

Sebelum ini:Dengan ketara mengubah kehidupan pesakit penyakit ginjal hari

Artikel seterusnya:Tidak sakit saraf dapat dielakkan bagi pesakit hemodialisis Conducting

Tag: Nephrologist

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat