WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Prognosis Penyakit Ginjal Kronik >

Petua penyakit buah pinggang perlu tahu sebelum memulakan perjalanan

2018-03-13 09:47

Petua penyakit buah pinggang perlu tahu sebelum memulakan perjalananTips pesakit penyakit buah pinggang kronik perlu tahu sebelum memulakan perjalanan

Ia adalah biasa untuk pesakit penyakit ginjal kronik (CKD) untuk perjalanan pada musim cuti untuk melawat rakan-rakan, keluarga atau hanya pergi. Secara amnya, perjalanan boleh memberi satu rangsangan besar kepada moral dan rasa kesejahteraan pesakit.

Jika anda menjangkakan perjalanan dan kelakuan di pusat dialisis, maka anda mungkin telah membuat penginapan pelancongan yang bersesuaian dengan anda kakitangan pusat dialisis yang mengambil masa kira-kira 1 hingga 2 bulan. Walau bagaimanapun, jika anda mengalami suatu kecemasan Keluarga, Pusat-pusat dialisis yang banyak berusaha sedaya upaya untuk menampung pesakit sekiranya berlaku kecemasan seperti sakit atau kematian ahli keluarga. Rekod-rekod dialisis boleh difakskan ke hadapan, atau anda boleh tangan membawa mereka dengan anda, menurut Yayasan buah pinggang Kebangsaan. Pastikan anda mengambil maklumat insurans, semalam keputusan makmal, dan senarai ubat-ubatan yang anda sedang.

Walaupun kebanyakan pesakit hemodialisis rumah membuat urusan di pusat rawatan semasa dalam perjalanan, jika anda akan mengadakan rawatan utama, kerana mudah-alih yang ianya masih penting untuk mengetahui di mana pusat dialisis yang terdekat adalah jika anda sekiranya memerlukan bantuan. Biarkan Pusat tahu Bilakah anda akan berada di kawasan tersebut, dan tanya jika mereka akan bersedia untuk memberikan bantuan perubatan jika perlu. Selain itu, anda perlu membawa maklumat perubatan yang lengkap dengan anda.

Jika Medicare perlindungan insurans anda rendah, ia akan membayar 80% daripada kos rawatan anda hanya di Amerika Syarikat dan wilayah-wilayah yang dan sekiranya anda mempunyai polisi insurans kedua itu boleh membayar baki 20% daripada kos yang berkaitan dengan dialisis. Walau bagaimanapun, dalam sesetengah kes anda mungkin perlu membayar "up front 20 peratus ini" dan bil insurans anda kemudian, mencatat Yayasan buah pinggang Kebangsaan.

Pesakit kronik penyakit buah pinggang (CKD) harus tidak lupa untuk membawa ubat-ubatan mereka dapat bertahan yang cukup untuk perjalanan keseluruhan mereka. Di samping itu, jika anda bercadang untuk menaiki kapal terbang atau kereta api, membuat persiapan untuk mana-mana Menu Khas (rendah garam, rendah lemak atau kencing manis) pada masa anda membuat tempahan anda. Begitu juga, ketika membuat tempahan hotel anda perlu meminta sebuah bilik di tingkat pertama atau bilik boleh diakses dengan cacat jika tangga atau jarak adalah satu masalah.

Sebelum ini:Penyakit buah pinggang boleh mencegah kelesuan dan mengembalikan prestasi puncak

Artikel seterusnya:Bioengineered saluran darah untuk penyakit buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang Tips melancong

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat