WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Prognosis Penyakit Ginjal Kronik >

penyakit buah pinggang menjadi pakar istirehat anda sendiri

2017-12-14 19:51

penyakit buah pinggang menjadi pakar istirehat anda sendiriMeditasi telah diamalkan seluruh dunia untuk beribu-ribu tahun. Ia adalah satu teknik yang digunakan untuk tenang badan dan minda, dan melepaskan tekanan. Ia juga boleh membawa fokus dan jelas, dan selalunya, selepas bertafakur, masalah yanganda telah berhempas Pulas, ajaib menjadi diselesaikan. Meditasi juga telah diketahui untuk memberi inspirasi kepada orang ramai untuk menulis, dan untuk menggalakkan idea-idea perniagaan yang menguntungkan, seperti bawah sedar anda datangkepada cahaya.

Satu bentuk mudah meditasi, memerlukan anda duduk di dalam Bilik yang tenang, sama ada atas bantal, atau cross-legged di tingkat, atau di kerusi yang selesa, memastikan tulang belakang anda yang lurus. Dinasihatkan supaya anda menggunakan tempat yang sama setiap hari. Ia juga mencadangkan bahawa anda memperibadikan tempat anda, oleh mencantikkan dengan lilin, bunga dan gambar-gambar orang-orang yang anda suka.

Ideanya adalah untuk duduk senyap-senyap, dengan mata tertutup, dan fokus padatitik dalam dahi anda. Cuba untuk tidak memikirkan hal khususnya, tetapi tidak cubauntuk 'tidak' berfikir baik, membenarkan minda anda menjadi tenang dan damai. Jika anda mendapati bahawa fikiran anda adalah 'chattering', jangan cuba untuk mengawalnya, hanya biarkan ia selesai apa yang ia adalah bahawa ia sedang bekerja, ia akhirnya akan tenang ke bawah. Ia juga disyorkan untuk pemula untuk memulakan dengan sepuluh hingga dua puluh minit sesi, setiap hari. Selepas sementara untuk berbuat demikian, anda akan mula berasa kelonggaran yang mendalam dan kegembiraan dalam sesi.

Langkah pertama untuk self-hypnosis ini adalah untuk duduk di tempat yang tenang, selesa, memastikan anda menghadapi dinding kira-kira lapan kaki daripada anda.Memilih tempat atau objek di dinding itu dan membuat spot atau objek tumpuan anda. Melihat titik tumpuan anda, mula mengira ke belakang dari 100, satu nomboruntuk setiap nafas anda menghembus nafas. Apabila anda melakukan ini, bayangkan diri anda terapung, dan berasa sangat tenang. Anda akan mula berasa anda kelopak mata yang semakin berat, dan mungkin mula berkelip. Biarkan mata anda perlahan-lahan tutup, dan sebagaimana anda menyambung untuk mengira ke belakang, bayangkan diri anda seperti tempang sebagai suatu rag-anak patung, benar-benar santai, dan terapung di tempat yang selamat dan selesa. Hentikan pengiraan, dan hanya terapung di ruang anda. Jika mengganggu fikiran harus datang semasa dalam ruang anda, hanya membiarkan mereka mengalir keluar sekali lagi dan biarkan diri anda terus berasa selamat dan santai. Teknik ini boleh membantu anda untuk menangani tekanan, dan melepaskan ketegangan yang berkumpul semasa dalam keadaan tertekan.

Apabila anda sudah bersedia untuk keluar dari self-hypnosis ini, anda sama ada boleh membiarkan diri anda hanyut dari tidur, atau anda boleh mengira daripada satuhingga tiga dan keluar. Pertama, dikira satu dan dapatkan bersedia untuk keluar. 2, tarik nafas sedalam dan tahan selama beberapa saat. Pada tiga, menghembus nafasdan buka mata anda perlahan-lahan. Sambil anda membuka mata anda, terus berpegang kepada bahawa perasaan yang tenang dan selesa.

Anda mungkin hendak meningkatkan tempoh sesi anda hingga tiga puluh minit, atau mungkin lebih satu jam. Dalam sangat aktif gaya hidup kita hari ini, ia adalah penting bahawa kita termasuk waktu yang singkat untuk meditasi di jadual harian kami.Untuk lebih banyak bantu diri yang berotonomi teknik dan Tip-Tip, sila layari laman web saya.

Sebelum ini:buah pinggang pesakit: Tips untuk mendapatkan bahawa disyorkan bersenam

Artikel seterusnya:PENYAKIT SEKSUALITI DAN BUAH PINGGANG

Tag: penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat