WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Prognosis Penyakit Ginjal Kronik >

Pesakit penyakit buah pinggang kronik boleh menggunakan rempah

2018-01-10 00:09

Pesakit penyakit buah pinggang kronik boleh menggunakan rempahPesakit penyakit ginjal kronik rempah yang berkesan boleh menggunakan sebagai hiasannya adalah dan betul tekanan darah

Tekanan darah langkah tentera darah terhadap dinding pembuluh darah. Buah pinggang memainkan peranan penting dalam mengekalkan tekanan darah seseorang dalam julat yang sihat dan tekanan darah seterusnya boleh menjejaskan kesihatan buah pinggang seseorang itu. Tekanan darah tinggi (hipertensi) adalah punca utama penyakit buah pinggang kronik (CKD) dan banyak sudah didiagnosis perjuangan pesakit CKD dengan mengurangkan tekanan darah tinggi mereka. Saluran darah pesakit-pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) sering menjadi stiffer kerana tekanan darah mereka yang meningkatkan risiko strok, serangan jantung, kegagalan jantung atau kematian awal. Kebanyakan dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) menggunakan bawang putih sebagai rempah yang rasa tetapi masih tidak sedar keupayaannya untuk bertindak dengan berkesan sebagaiherba perubatan yang semula jadi dan sihat yang normalizes dan mengawal tekanan darah tinggi.

Bagi mereka yang mengalami tekanan darah tinggi, cara terbaik untuk menikmatifaedah-faedah bawang putih adalah untuk mengambil cengkih itu setiap pagi. Selain itu, penyediaan ke dalam minyak untuk garnish makanan atau mengambil suplemen bawang putih (serbuk atau pil) telah terbukti berkesan. Walau bagaimanapun untuk pesakit penyakit ginjal kronik (CKD) secara khusus, KidneyBuzz.com nasihat untuk membincangkan idea termasuk bawang putih ke dalam diet anda dengan kedua-dua Nephrologist dan pakar diet kerana ia thins darah dan boleh berinteraksi buruk dengan suplemen tertentu dan ubat-ubatan.

Allicin adalah bahan yang aktif dengan bawang-putih yang membantu untuk mengurangkan tekanan darah tinggi dengan ketara mengecutkan saluran darah yang mengurangkan tekanan dengan membenarkan otot untuk kontrak dengan lancar. Bahan ini juga mengganggu kesan enzim yang dikenali untuk meningkatkan tekanan darah. Keupayaan tambahan bawang putih untuk memecahkan fibrinolytic aktiviti yang boleh membawa kepada darah kaunseling pesakit, kolesterol meningkat dan membina platelet darah sehingga boleh membuat ia herba yang sangat berguna bagi ramai orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD).

Bawang putih juga boleh menjalankan fungsi lain selain daripada merawat tekanan darah tinggi. Selain daripada syarikat hartanah merendahkan kolesterol, orangboleh juga memanfaatkan keupayaan untuk mencegah kanser dan berkesan meningkatkan penghadaman yang pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD), mengurangkan kekejangan serta menguatkan sistem imun. Walau bagaimanapun, pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) perlu sentiasa berbincang dengan pasukan penjagaan kesihatan mereka sebelum membuat sebarang perubahan kepada pelan rawatan mereka seperti termasuk bawang putih ke dalam diet mereka.

Sebelum ini:Penyakit buah pinggang dan pesakit-pesakit dialisis meningkatkan kualiti hidup

Artikel seterusnya:Perbezaan yang menguruskan penyakit buah pinggang dengan kemurungan atau Demoralization

Tag: rempah Tekanan darah buah pinggang kronik penyakit pesakit

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat