WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Prognosis Penyakit Ginjal Kronik >

Penyakit buah pinggang dan pesakit-pesakit dialisis meningkatkan kualiti hidup

2018-01-08 23:19

Penyakit buah pinggang dan pesakit-pesakit dialisis meningkatkan kualiti hidupBoleh penyakit buah pinggang yang kronik dan pesakit-pesakit dialisis selamat Detox untuk memperbaiki Summer dan kualiti hidup mereka?

Seorang pesakit bertanya: "boleh pesakit penyakit buah pinggang kronik dan dialisis detox? Saya telah mencuba satu pembersihan, detox diet di masa lalu dan ia adalah sangat membantu dalam membuat saya berasa lebih bersih dengan kecergasan yang lebih baik, dan saya juga kehilangan 8 pound! Dengan musim panas kepada kami, saya mahu detox lagi. Walau bagaimanapun, sejak mula dialisis, saya tidak tahu jika ianya selamat."

Sudah tiba masanya musim panas dan ramai pesakit penyakit buah pinggang kronik dan dialisis cuba rasa yang terbaik untuk lebih menikmati musim, mengurangkan berat badan, serta mempunyai lebih banyak tenaga untuk meluangkan masayang berkualiti bersama keluarga dan sahabat handai. Terutamanya apabila pesakit dialisis, toksin boleh membina di dalam badan dan menyebabkan mereka berasa kembung, toksik, dan kurang daripada yang terbaik. Menyahtoksinkan (direka untuk menyingkirkan toksin dari badan) telah dengan bongkaknya satu penyelesaian yang mudah untuk membantu individu meningkatkan bagaimana mereka berasa dalam dan keluar. Sementara popular di beberapa kalangan, Adakah ia selamat untuk pesakit penyakit buah pinggang kronik dan dialisis? Baca Pro dan kontra yang berikut:

Pada dasarnya, semasa pembersihan, makanan pepejal sering digantikan denganminuman seperti air lemon, sirap maple dan cayenne pepper; teh hijau; atau buah-buahan segar dan sayur-sayuran jus. Detoxes boleh bertahan daripada sehari kepada sebulan. Teori di sebalik membersih itu, dengan menghapuskan makanan pepejal atau Kumpulan makanan tertentu, anda akan menghapuskan toksin.

Walaupun banyak penyakit buah pinggang kronik dan Dialisis pesakit mendengar banyak perkara mengenai manfaat kesihatan sepatutnya pembersihan atau detox, hakikatnya, Terdapat tiada bukti perubatan yang muktamad bahawa Menyahtoksinkan adalah berkesan, disarankan berdaftar pakar yang diet, Katherine Patton) Cleveland Clinic). Malah, badan secara semulajadi menghilangkan toksin melalui peluh atau najis. Kelebihan Menyahtoksinkan telah digariskan seperti berikut:

Meningkatkan pengambilan mineral

Mengenal pasti dan menghilangkan sensitiviti makanan

Meningkatkan tenaga dan rasa keremajaan

Menyegarkan semula minda dan jiwa

Jump-Starting program penurunan berat badan atau diet baru

Meningkatkan sistem imun

Kurangkan tabiat makan yang buruk

Mengurangkan berat badan

Melegakan sembelit

Menyelesaikan sakit kepala, sakit otot dan keletihan

Namun, kontra Menyahtoksinkan mungkin lebih ketara kepada pesakit-pesakit dialisis dan penyakit buah pinggang kronik sejak kebanyakan berat badan anda kehilangan dari pembersihan adalah hasil daripada kehilangan air (bersama dengankedai karbohidrat dan najis) yang boleh pertambahan pesakit-pesakit dengan buah pinggang yang rendah fungsi atau sesiapa yang menjalankan dialisis. Oleh itu,kebanyakan ginjal (buah pinggang) kakitangan kesihatan Dietitians sering memberi nasihat terhadap detox kerana pesakit dengan penyakit buah pinggang kronikatau menjalankan dialisis mempunyai keperluan pemakanan yang tertentu dan pertimbangan bagi yang membersihkan akaun. Malah, kebanyakan detoxes disediakan menggalakkan kalium yang tinggi, cecair yang tinggi, dan diet kandungan protein yang rendah.

Apapun, penyakit buah pinggang kronik dan Dialisis pesakit perlu berbincang idea detox dengan pasukan penjagaan kesihatan mereka. Jika ia bukanlah pilihan terbaik, dan kehilangan berat badan adalah satu keutamaan, maka pakar diet buah pinggang boleh menasihati tentang potensi pengubahsuaian pemakanan yang boleh mengakibatkan penurunan berat badan yang dikira selamat untuk pesakit.

Akan anda pernah cuba detox? Pendapat anda adalah penting untuk kita. Berkongsi pandangan anda dengan lebih daripada rakan-rakan 63,000 di buah pinggang di hospital di china laman Facebook. Selain itu, pertimbangkan berikutan hampir 160,000 pengunjung bulanan buah pinggang Hospital di china untuk anda sumber nombor satu (1) Berita Harian, maklumat, kesan makanan, memetik inspirasi, dan disesuaikan produk dan perkhidmatan yang mengajar penyakit buah pinggang kronik, Pesakit-pesakit dialisis, pemindahan buah pinggang, kencing manis dan tekanan darah tinggi bagaimana untuk mengurus dan memajukan kehidupan mereka.

Sebelum ini:Pesakit buah pinggang akan berisiko tinggi untuk Hospital Readmissions

Artikel seterusnya:Pesakit penyakit buah pinggang kronik boleh menggunakan rempah

Tag: kehidupan Buah pinggang penyakit pesakit Dialisis pesakit

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat