WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Prognosis Penyakit Ginjal Kronik >

Pesakit buah pinggang akan berisiko tinggi untuk Hospital Readmissions

2018-01-08 23:15

Pesakit buah pinggang akan berisiko tinggi untuk Hospital ReadmissionsKebanyakan kemudahan penjagaan kesihatan telah bekerja pada projek-projek untuk mengurangkan kadar readmission kerana Medicare dan pembayar beberapa peribadi tidak lagi membayar untuk sesetengah pesakit yang dimasukkan ke hospital semula dalam tempoh 30 hari.

Jurnal, Archives of Internal Medicine, mendapati bahawa jumlah orang yang meninggal dunia kerana jangkitan yang disebabkan oleh hospital-hospital di Amerika Syarikat adalah lebih daripada bilangan orang-orang yang meninggal dunia akibat AIDS, tembakan senjata api dan kemalangan kereta. Menyebabkan penyakit tambahan seperti hospital-mendapatkannya radang paru-paru dalam masa tambahan dua minggu di hospital, dan 11 peratus kes-kes radang paru-paru pesakit tidak kekal. Mereka yang mempunyai penginapan hospital akan meningkatkan risiko dijangkiti "pepijat Super" yang sukar untuk merawat dan, dalam sesetengah kes, mencetuskan jangkitan yang akhirnya menyebabkan organ-organ badan untukmenutup. Pesakit penyakit buah pinggang perlu mengambil berat tentang perkara ini kerana mereka mempunyai risiko yang lebih tinggi daripada hospitalizationsdan readmissions. Semak di bawah cara untuk mengelakkan penginapan hospitalterus.

Untuk mengelakkan readmission ke hospital, dan penyakit buah pinggang peringkat akhir (ESRD) pesakit perlu merancang sebelum pergi ke hospital.

Menyiasat statistik readmittance sebelum memasuki hospital.

Anda boleh menjadi lemah dan perlukan bantuan apabila anda keluar dari hospital daripada Bilakah anda telah diterima. Oleh itu, pastikan anda atau pembekal penjagaan telah disediakan dengan sewajarnya, seperti pengangkutan, makanan, membasuh pakaian, Mandian yang diperlukan, tinggal tempat penginapan.

Mengambil langkah-langkah yang afirmatif bagi pemulihan anda.

Sebagai pemain utama dalam pasukan pemulihan kesihatan anda, dan tahan diri anda bertanggungjawab untuk keputusan.

Menjadi jelas pada susulan arahan, seperti Lawatan doktor, ujian makmal, dan sebagainya.

Senarai ubat-ubatan, terutamanya apa-apa yang ditambah semasa anda di hospital anda tahu, pastikan terdapat tiada percanggahan antara mereka.

Pada hari melaksanakan, Dapatkan satu salinan pelepasan ringkasan dan membacanya. Bertanya soalan untuk menjelaskan perkara-perkara yang anda tidak faham.

Berkomunikasi dengan pasukan penjagaan kesihatan anda melalui telefon, teks, e-mel, atau orang di klinik.

Simpan diari yang up-to-date tentang apa yang telah berlaku sejak pelepasan.

Pergi ke dalam Bilik kecemasan melainkan jika ada kecemasan. Sebaliknya, bercakap dengan pasukan penjagaan kesihatan anda pertama.

Sebelum ini:Bagaimana pesakit buah pinggang harus memilih satu Nephrologist?

Artikel seterusnya:Penyakit buah pinggang dan pesakit-pesakit dialisis meningkatkan kualiti hidup

Tag: buah pinggang pesakit buah pinggang hospital

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat